Hvad kan jeg gøre ?

brevkassespørgsmål

Hvad kan jeg gøre ?

brevkassespørgsmål af
Anonym
16 år
Oprettet 11 år 10 måneder siden

Hej brevkasse. Ved ikke rigtig hvordan jeg skal starte, men sagen er den at jeg fik konstateret ADHD da jeg var 6 år gammel. Jeg har en svær grad, og det med ro i kroppen, det findes ikke i min krop. Jeg skal være i den her konstante bevægelse, og mit tenperament er som andre med ADHD, det flyver i luften, råber skriger af mine plejeforældre, slår dem og bliver bare så hidsig over ingen ting det gør jeg ofter ender i politiets søgelys for vold, hærværk eller andet, for der skal jo bare ske noget hele tiden, hvis ikke der er gang i gaden, laver jeg altid bare selv noget, tænker aldrig over det før bagefter. Men jeg har fået en masse forskellig medicin for det, men intet dæmper syptomerne eller får mig ned på jorden. Er der overhovedet noget at gøre mod det? Mange læger har prøvet en masse, men intet synes at hjælpe. Det er jo ududholdeligt. Hilsen Andre

Svar: 

Hej André.

Det er ikke let at have ADHD. Det er der rigtig mange med ADHD, der kan skrive under på. Jeg kan ikke give dig gode råd omkring medicin og lignende, for det vil jeg overlade til de læger, du har talt med.

Det, jeg tænker, du kan have brug for, er at prøve at snakke med andre, der har det ligesom dig. Der findes en hjemmeside, der hedder www.adhd.dk hvor man kan se videoklip om unge, der er i situationer, der ligner det, du beskriver. Du kan læse om ADHD, og du kan gå ind på samtalefora og se, hvad andre skriver om at have ADHD, og hvad de gør, når de ikke synes, de kan få dæmpet symptomerne.

Du er også meget velkommen til at skrive herind i chatten, hvis du har lyst til at tale med en voksen om nogle ting.

Jeg håber, det kan hjælpe dig.

Mange hilsner Christine

Rådgiver har svaret på dette spørgsmål

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program