Orgasme ? ?

brevkassespørgsmål

Orgasme ? ?

brevkassespørgsmål af
Anonym
17 år
Oprettet 11 år 5 måneder siden

Hej. Jeg har været seksuelt aktiv i et år nu, sammen med min kæreste. Han er min første og stadigvæk den eneste. Jeg har aldrig oplevet at få en orgasme sammen med ham. Det er vildt rart at have sex med ham, og vi har snakket om det, men jeg kan bare ikke komme ! ! Førhen i tiden, da jeg sad med min dildo med vibrator, så kunne jeg få en klitoris orgasme under ingen tid ! Men nu, tager det mig mindst 20-45 min før jeg kan komme. Forsår det ikke ? Hvorfor er det lige pludseligt begyndt at tage så langt tid for mig ? Og når jeg er våd, så er jeg virkelig også våd. Mine trusser bliver så våde som om jeg har tisset. Og mit underliv er så klistret og slimet. Hvorfor det ? Og her forleden da jeg onaneret, med min vibrator, tog jeg og stank en finger i mig selv. Da jeg tog fingeren ud igen, var der sådan noget hvidt slasket stas på min finger. Det lignede lidt en hvis busemand. Har jeg aldrig oplevet før. Hvad er var det, er der normalt ? Drenge de udløser sperm når de kommer, hvad udløser vi piger ? Håber jeg kan få svar, for jeg undre mig virkelig. På forhånd tak (:

Svar: 

Hej

Godt at du spørger! Jeg vil dele mit svar op i 3 dele, da du egentlig har 3 spørgsmål.

Jeg er ret sikker på at det du oplever er helt normalt.

1. Hvad angår din orgasme, så er det helt naturligt at du vil opleve at det kan være svære at få en orgasme under sex end hvis du onanere selv. Det tror jeg faktisk at de fleste oplever. Både med sex og onani skal man lære sin krop at kende, og de fleste lære deres egen krop at kende først, f.eks ved onani, men under sex kræver det at man lære sin krop at kende igen, men denne gang handler det nok mere om at lære hvad din krop godt kan lide under sex med din kæreste. For selve det at få en orgasme er ikke lige let for alle, og vi er jo alle meget forskellige mennesker.

Du skriver at I har snakket sammen om det, og det synes jeg faktisk er rigtigt godt så I begge forstår hvad det handler om, så det næste kunne være at I snakkede om løsninger. Hvis du kan få orgasme ved at bruge dildo med vibrator og du samtidig også kan lide sex med din kæreste, kunne I så ikke blande de to ting? Altså, sex og dildo? Det er jo bare én mulighed. Og hvis han ikke er tilfreds med dildoen, så må du jo hive ham med i en sexshop, så han selv kan være med til at vælge udstyr, og så får I også en lille udflugt ud af det.

2. Hvad angår dine "hvide bussemænd", så lyder det bare som udflåd. Det er helt normalt for kvinder at få udflåd. Udflåd er den væske som er med til at holde din skede fugtig, så den forbliver ren og uden baktier. Hvis du bliver liderlig, øges mængden af væske i din skede, og det er nok det du har oplevet. Du kan læse lidt mere om det her i artikeln fra sexlinien.dk. Hvis du oplever at det generer dig, og du ønsker et mere lægeorienteret svar, så vil jeg foreslå at du opsøger din læge.

3. Til dit sidste spørgsmål omkring en kvindes orgasme i forhold til en mands, så sker der næsten de samme ting i kroppen både hos mænd og kvinder under en orgasme, bortset fra at kvinden ikke producerer sædceller. En orgasme bliver udløst ved onani eller sex, og er en behagelig reaktion i hjernen, som gør at nogle muskelgrupper i kroppen spænder, og slippes igen med en dejlig følelse af tilfredshed.

Jeg håber at du kan bruge mit svar.

Mvh

Casper

Rådgiver har svaret på dette spørgsmål

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program