Aldersforskel

brevkassespørgsmål

Aldersforskel

brevkassespørgsmål af
Anonym
13 år
Oprettet 11 år 9 måneder siden

Hej. Jeg har mødt en mand på 20, og er gået hend og forelsket mig i ham. Han er virkelig sød og betænksom, han har fortalt mig han også har en smule føelser for mig, og har lovet mig at han vil passe på mig, og ikke 'vil gøre ting jeg ikke har lyst til ved mig'. Jeg tror virkelig han er den rette for mig, for jeg har haft mange kærester før ham. som jeg selvfølgelig har elsket, og er gode venner med nu, men ham her får mig virkelig til at føle mig speciel.. Vi er ikke kærester fordi, han godt ved det er ulovligt, og den chance vil han ikke tage, han vil også vente på mig i de 2 år til jeg bliver 15, hvis jeg bare vil have ham til den tid. Men jeg er bange for om det også er ulovligt at vi flirter når han jo er 20? Og hvad jeg skal gøre, nogle af mine veninder ved godt mig og ham er rigtig gode venner. Men ikke sådan slags kærester agtigt. Man kan næsten sige vi er kærester på en måde. Det er bare ikke officielt.. Vi kysser ikke eller noget som helst.. Men krammer tit. Burde jeg fortælle nogen hvordan jeg har det, eller skal jeg holde det hemmeligt? Jeg kan virkelig godt lide ham. Men er bange for det er ulovligt, og det kommer ud..

Svar: 

Hej med dig

Det lyder dejligt, at du har det så godt med en mand og det er helt normalt, at unge piger forelsker sig i noget ældre drenge. Tit er det fordi, at drenge på ens egen alder ikke virker så modne.

Faktisk er det ikke ulovligt, at flirte og være tætte venner. Men du har helt ret i, at det bliver ulovligt hvis i begynder på noget seksuelt. (al form for seksuel kontakt...også kys)
6 års forskel er ikke meget men i jeres alder er det bare alligevel. Han er et helt andet sted i livet end dig, og jeg tror at selvom i er glade for hinanden vil det være meget svært at finde nok ting i livet i føler i kan være fælles om.

Jeg tror i stedet du skal prøve, at kigge efter nogle drenge på din egen alder. Jeg er sikker på du kan finde nogen, der er lige så sød og betænksom.

Jeg håber du kan bruge svaret

Med venlig hilsen Paw

Rådgiver har svaret på dette spørgsmål

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program