"Venne zonen"

brevkassespørgsmål

"Venne zonen"

brevkassespørgsmål af
Anonym
13 år
Oprettet 11 år 6 måneder siden

Hej Jeg har en pige ven som jeg virkelig godt kan lide og jeg tænker på hende når jeg onanere uden porno, jeg vil virkelig gerne komme sammen med hende. Hvad skal jeg gøre og sige, jeg elsker hende, så hvordan kan jeg vide om hun kan lide mig. M.V.H Cuticho

Svar: 

Hej

Det er da dejligt at høre at du er blevet glad for din pige ven, så lad os se på et svar til dig.

Det kan være dejligt at få følelser for et andet menneske, og det er helt normalt at have fantasier om piger og onanere til tanken om dem, men det kan ofte være svært at få det sagt. For man vil jo gerne have det sagt på den helt rigtige måde.

Jeg tror at det er en god idé at fortælle hende hvordan du har det, men jeg tror at du skal tænke på hvordan du gerne vil sige det.

Min første tanke er, at det er en god idé at I snakker privat, det vil sige at I snakker alene, og uden andre mennesker. På den måde bliver samtalen imellem jer.

Hvis du vil sige det, kan det være en god idé at sige det stille og roligt, men ærligt. På den måde er du ærlig over for hende og dig selv. At sige "Jeg elsker dig" fra start kan måske virke lidt grænseoverskridende for din pige ven, for at sige "Jeg elsker dig" er meget stærkt.

Så måske du skulle starte med "Jeg kan rigtig godt lide dig". Og så kan du jo spørge hende om hun også kan lide dig. Så finder du ud af om hun har de samme følelser som du har.

Hvis du føler at det kan være svært at få det sagt, så prøv med et kærestebrev. Det ved jeg at der er piger som synes er romantisk.

Jeg håber at du kan bruge mit svar, så du får opklaret om hun også kan lide dig.

Mvh

Casper

Rådgiver har svaret på dette spørgsmål

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program