Fejler jeg noget?

brevkassespørgsmål

Fejler jeg noget?

brevkassespørgsmål af
Anonym
14 år
Oprettet 11 år 5 måneder siden

Hej Cyberhus:) For det første tak, for denne her fantastiske brevkasse/rådgivning til os unge;) Nu til mit spørgsmål: Min kæreste og jeg, har haft sex 3 gange nu. Første gang kunne han ikke trænge ind, hvad det skyldes, tror vi er fordi, det var første gang. Anden gang måtte jeg sige stop fordi det gjorde så ondt. Trejde gang nåede han at komme, inden jeg måtte sige fra igen. Er det normalt at det gør ondt, selv efter 3 gang? Kan det skyldes, at hans pik størrelse er unormal, da han er fra tyskland. Og den er større end normalt? Eller skyldes det, at der er noget galt med mig?

Svar: 

Hej med dig
Jeg er glad for at du syntes om vores brevkasse og håber også du kan bruge det svar jeg giver dig.

Det du oplever er heldigvis ikke unormalt, nogle piger kan have ondt de første mange gange de prøver, at have sex. Det er tit fordi pigers skeder er for stramme fordi musklerne omkring åbningen ikke er vandt til, at have noget oppe i sig og derfor har svært ved og slappe af. Så hvis din kæreste har en stor pik, kan det derfor også godt tage lidt længere tid, men det er ikke fordi han er tysker, for deres penis størrelse er gennemsnitlig lige så stor som danskernes.

En anden ting er, at du er 14 år og i den alder er skeden ikke altid færdig med, at vokse i brede og dybde, hvilket gør at der selvfølelig er mindre plads og derfor kan gøre mere ondt. Så hvis det er umuligt med sex for dig lige nu, skal du vide det er normalt det bliver nemmere og bedre når du bliver lidt ældre

Jeg kan godt forstå hvis i syntes det er svært, at vente. Så der er da også noget i kan prøve på, at gøre for og udvide dig. Det lyder da også til der er sket fremgang fra gang til gang i har prøvet, så jeg tror godt det kan lade sig gøre for jer.

Først og fremmest er det vigtigt i varmer op et sted, hvor i er helt alene og i begge kan slappe af. For det som du skal forsøge på er og gøre din krop så afslappet at dine muskler i skeden også slapper helt af. Så kan i begynde med og give dig en finger og stille udvide dig og hvis du føler der lidt efter godt kan komme to fingre op, så kan i begynde på det.

Til sidst kan du prøve på om det er muligt med 3 fingre, men du skal vide det er ikke sikkert det lykkes de første par gange, for det kan godt tage nogle uger og gøre dine muskler vant til, at have noget oppe i sig. Men på denne måde med onani, vil din krop altså vende sig til det og derfor vil det skabe en mulighed for, at i kan have sex sammen uden det gør ondt.

Jeg håber du kan bruge svaret

Med venlig hilsen Paw

Rådgiver har svaret på dette spørgsmål

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program