Er det normalt? :/

brevkassespørgsmål

Er det normalt? :/

brevkassespørgsmål af
Anonym
14 år
Oprettet 11 år 4 måneder siden

Hej, jeg er en dreng på 14 år som har en et sundt og godt seksuelt forhold til min kæreste (også 14 år), og jeg ved godt det er "ulovligt" og at vi nok burde vente til vi blev 15 men vi kan begge lide det og føler os ikke presset af den ene part til at gøre noget vi ikke har lyst til. Men her kommer mit spørgsmål så.. Er det normalt når man har sex at man allerede kommer efter 2-6 min. (det er nemlig sådan at det er for mig) første omgang og så hvis man gør det igen at man så kan holde længere? for efter jeg er kommet første gang så kan jeg holde helt op til ca. 45 min. det er dog kun sket en gang, men igennemsnit holder jeg omk. 25. anden gang. Er det normalt?

Svar: 

Hej med dig

Hvor er det dejligt at høre, hvordan du og din kæreste nyder jeres sex og lytter til hinanden, så I ikke gør noget en af jer ikke kan lide. Godt gået.

Ja, det er fuldstændig normalt og så er det noget de fleste drenge tænker over og er usikker på om er okay..

Sex er dejligt og det er helt naturligt at man gerne vil have det til at vare i længere tid og måske være sikker på, at den anden også føler det dejligt. Jeg kommer til at tænke på 4 ting, som du og din kæreste måske kan tænke over.

1. Det handler ikke kun om orgasmen... og derfor er der både forspil og efterspil, som kan være rigtig dejligt for både dig og din kæreste. Forspillet kan være mange ting og udover at blive klar, såkan man slikke, kysse, nusse hinanden i lige så lang tid man har lyst.. På den måde kan I begge nyde det hele lidt længere..

2. Det andet er, at sommetider er det dejligt og frækt, når det tager 2 minutter og andre gange kan det være dejligt at det tager lidt længere tid. Derfor kan du og din kæreste prøve at lege med et trick. At stoppe op engang imellem, før du kan mærke at du er ved at komme. Måske kan du prøve at nusse hende lidt, kysse hende eller gøre noget frækt som hun synes er dejligt...og så fortsætte igen lidt senere, når du kan mærke det værste pres er væk. Det kan du/I prøve at gøre flere gange og på den måde styre det lidt selv..

3. Det sidste jeg tænker på er, at det er også en mulighed at gøre det mere end 1 gang, som I gør. Men husk, at det skal være fordi du og hendes synes det er fedt og ikke fordi I tror det skal vare 25 minutter

4. Og den sidste ting handler om erfaring... I er begge to stadig unge og stadig uerfarene i sex, og med mere erfaring bliver det også nemmere at styre ens orgasme. Så det er helt naturligt, at det kan være svært at styre som 14 årig. Prøv at læse den her her artikel fra sexlinien.dk. Der er forskellige ting, som I måske kan bruge... den hedder "For tidlig sædafgang", men det er egentlig ikke dit problem, men der står stadig nogle gode ting, som måske kan inspirere dig.

Venlig hilsen
Erroll

Rådgiver har svaret på dette spørgsmål

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program