Alt

brevkassespørgsmål

Alt

brevkassespørgsmål af
Anonym
14 år
Oprettet 11 år 1 måned siden

Hejsa Cyberhus. Jeg er en ung dreng som elsker at overskride grænser. Når jeg siger overskride grænser, er det frækt ment altså at smage på min egen sæd. Jeg har her igennem hele vinterhalv året vinterbadet nøgen og løbet ud og rullet mig i sneen nøgen, jeg har også en dag da jeg var nede og vinterbade så inden jeg gik til vandet fået stiv tissemand på og så gik jeg bare helt nøgen og uden noget om mig ned til vandet og sprang i. Det var en fantastisk følse at mærke hvor hurtigt min tissemand blev lille igen !. Men nu hvor vi er på vej ind i sommer halvåret er jeg ved at finde ud af hvad jeg kan prøve ?. Jeg kan ikke rigtigt komme på nogle tanker om hvad jeg Fx. kunne lave. Jeg vil gerne have at i vil komme med nogle ider til hvad kunne lave ? Jeg er frisk på alt ! Håber snart at høre fra jer M.V.H. Den frække

Svar: 

Hej med dig

Det lyder til, du har masser af mod på livet og har lyst til at opleve en masse ting. Det synes jeg, er rigtig dejligt, så længe du passer på ikke at gå for langt og overskride dine egne grænser eller andres

I dit brev efterlyser du nogle nye spændende og måske lidt grænseoverskridende ting, du kan prøve i sommerhalvåret. Fordi vi mennesker er så forskellige, er der ikke nogle præcise råd, jeg kan give dig. Jeg tænker, at det handler meget om at udforske din seksualitet, og det er noget du kan starte med at gøre med dig selv. Du kan selvfølgelig hente inspiration alle mulige steder fra, men det er jo lige netop de ting, du synes, der virker sjove, du skal prøve. Og derfor er det svært for mig at komme med konkrete eksempler.
Prøv at se det som en fed chance, at du har mulighed for at afprøve alle de ting, du kan komme i tanker om (som ikke er stødende for andre). Det er da skønt, at du kan udforske og udvikle dig selv og din seksualitet og lære noget om, hvad du synes er sjovt og dejlig.

Du kan eventuelt ringe til sexlinien på 70202266, og tage en snak med dem, hvis du har brug for at snakke med nogen om det.

Jeg håber, du kan bruge mit svar, selvom jeg ikke giver dig nogle forslag. 

De bedste hilsner

Tanne
 

Rådgiver har svaret på dette spørgsmål

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program