Forvirret og uden håb

forumspørgsmål

Forvirret og uden håb

forumspørgsmål af
Anonym
Oprettet 11 år 1 måned siden

 Jeg ved ikke hvad der sker lige pt. Jeg tror måske at jeg er på vej ud i noget som ikke er så smart igen.. Jeg har siden 6. - 7.klasse tænkt meget på mad, men selvom jeg har brugt det meste af min energi på at tænke på det, har jeg stadig ikke kunne styre det. I perioder har jeg næsten ikke spist noget, og i andre har jeg bare spist som jeg ved ikke hvad. Jeg har i de sidste 2-3år haft det dårligt med mad, og fået lyst til at kaste op, hver gang jeg har spist den mindste smule, men har aldrig gjort det. Eller det vil sige, jeg har ikke gjort det før igår aftes/nat. Tankerne i mit hoved og presset fra min lærer, blev bare for meget igår og jeg gik ud på toilettet, stak to fingre i halsen og ja, kastede op.
Det hele følese bare så forkert, men samtidig så rigtigt.Jeg er vildt forvirret og ved ikke rigtig hvilket ben jeg skal stå på.
Jeg ved ikke hvad jeg skal stille op. Jeg ved ikke hvad jeg skal tro og tænke, eller om det her liv enlig er værd at kæmpe for..
Uden på virker jeg positiv og stærk, men indeni er jeg ved at knække - ved at opgive det hele....

Kommentarer

 Kender til det samme. Har dog ikke stukket en finger i halsen, tør simpelthen ikke.

358

 Er ked af at du har det sån.. :-/

383

 Jeg tror godt jeg kan relatere til hvvad du føler. Når jeg ikke har spist i lang tid, og er sulten og lav på energi føler jeg mig en smule stolt af mig selv, og jeg har lyst til at blive ved. Men jeg tror det er vigtigt at du husker på at selvom det giver det her selvtillidsboost ikke at spise, eller at kaste det op, så slår det din krop ihjel. Jeg tror også du skal huske på at selvom drengene i din klasse sikkert kun snakker om tynde, smukke kvinder, så er det jo ikke sådan at langt de fleste kvinder er. Og når du bliver ældre vil du også finde ud af at drenge begynder at priotere det indvendige, i stedet for en lækker krop. Og dem der ikke gør er helt ærligt ikke hver at gå efter. Næsten alle mennesker har deres charme på et eller andet plan, og det gælder sikkert også dig. 
Du skal huske på at en god veninde er ikke ligmed en smuk veninde, en god kæreste er ikke ligmed en smuk kæreste, det sammer gælder en god mor, en god arbejder, en god datter. Skønhed betyder slet ikke så meget som man kommer til at tro i folkeskolen. Til gengæld kommer du længst hvis du er rask og sund, så gør alt hvad du kan for at stå imod fristelsen til at kaste op.

Til sidst vil jeg sige at jeg synes du skal åbne dig lidt op for nogle mennesker, og snakke om hvordan du har det med nogen. Det behøver ikke at være en du kender i virkeligheden, men jeg tror det ville være rigtig godt for dig at få snakket det ordenligt igennem med en.

~Twinky

425

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program