Piger...

forumspørgsmål

Piger...

forumspørgsmål af
Martin
Oprettet 11 år 6 måneder siden

Jeg har flirtet ret meget med den her pige igennem de sidste par måneder. Ikke noget vildt seriøst, men jeg var nu alligevel get hen og havde fået følelser for hende. Men i dag ser jeg på facebook at hun lige har fået en kæreste. Jeg skriver selvfølgelig til hende, og spørg hvem det er og om det er rigtigt. Og som jeg havde frygtet. Den er god nok. Nu ligger jeg bare her og ved ikke rigtig hvad jeg skal gøre af mig selv. på den ene side er jeg glad på hendes vegne, men på den anden side ville jeg virkelig ønske at jeg havde været ham. Godnat. ville bare lige dele min skuffelse med jer, da det gør det lidt lettere.

mvh Martin.

Kommentarer

 Hej Martin

Jeg er ked af, at du har fået sådan en oplevelse. Det er aldrig rart, at se en man godt kan lide, have en anden. Desværre er det sådan, at man altid kan risikere at blive såret, hvis ikke man har nogle. "spilleregler" .
Jeg synes du skal spørge hende, hvorfor hun flirtede med dig, hvis ikke hun var interesseret. Det kan være rigtigt hårdt at få sandheden af vide, men ellers vil du bare gå og undre dig. 
Du kan også sige til hende, at du er glad for at have lært hende af kende, og er blevet glad for hende, men er glad på hendes vegne. 

Kærlighed er desværre ikke altid lige let, men det kommer, til den der er tålmodig!

Held og lykke!:-)

355

Hej Christina!

Tusind tak for dit svar. Men altså nu står jeg i den akavede situation at jeg lige har været omme og besøge hende på hendes efterskole. Hun virkede stadig ret flirtende, så nu kommer jeg til at tænke på. Om ikke hun er sammen med hendes kæreste for at gøre mig Jaloux.
(Det er nemlig sket med et par andre piger. Hvor de så fortalte det til en af mine meget nære veninder, som så fortalte mig at det var for at gøre mig jaloux. -.-')

366

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program