forelsket

brevkassespørgsmål

forelsket

brevkassespørgsmål af
Anonym
12 år
Oprettet 9 år 3 måneder siden

Hej jeg er forelsket i en fra min klasse skriver meget sammen med hende og snaps har skrevet Ca 700 SMS men har fået ny mobiltelefon så jeg har ikke hendes nummer mere så vi skriver ikke så meget sammen mere men jeg ved ikke om hun kan lide mig? Jeg tænker meget på hende jeg har lige sendt et kæreste brev med et nej men jeg kan jo godt lide hende. Kan jeg ikke godt få vendt hende så hun godt kan lide mig ?

Svar: 

Hejsa!

Jeg kan godt forstå, at du har brug for et råd - det er aldrig sjovt at være forelsket i nogen, og ikke vide, om de også kan lide en. Alt det med kærlighed kan være svært at finde rundt i. Her kommer lige mine tanker..

Det lyder hyggeligt, at I har sendt så mange sms'er og snaps til hinanden. Det viser, at hun ikke er ligeglad med dig, for så ville hun ikke have svaret. Men om hun er interesseret i dig som ven eller som kæreste er ikke til at vide. Følelser er en underlig ting, og man kan blive helt forvirret over dem. Nogle gange kan man slet ikke finde ud af, hvad man selv føler. Men det er desværre også sådan, at man ikke kan ændre på andres følelser. 

Jeg kan læse, at du har sendt et kærestebrev, som desværre blev et nej. Det er helt vildt surt, men det må være sådan, hun har det lige nu. Det betyder ikke nødvendigvis, at hun altid vil have det sådan. Men det er noget, som man desværre ikke kan gøre så meget ved. Jeg vil foreslå dig at du giver det hele noget tid. Hvis du har lyst kan du blive ved med at skrive sammen med hende, og du kan også se, om du kan få snakket mere med hende i skolen osv. Hvis du stadig er forelsket i hende om noget tid, kan du sende et kærestebrev mere eller spørge hende, om hun også kan lide dig. Men du må være forberedt på, at hun måske stadig ikke har følelser for dig. Det er desværre ikke til at vide.  Det kan også være, at du finder en anden sød pige i mellemtiden...man ved aldrig!

Held og lykke med det hele - og skriv endelig herind igen, hvis du har brug for det! I Cyberhus-chattens åpningstid er der også altid folk klar til at hjælpe dig!

Mai

Mais billede
Mai har svaret på dette spørgsmål

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program