Hjemløs

forumspørgsmål

Hjemløs

forumspørgsmål af
Anonym
Oprettet 7 år 7 måneder siden

Hej, jeg er ung hjemløs. Jeg har længe være "psykisk hjemløs" jeg følte ikke, at jeg hørte til nogen steder, og specielt ikke hjemme. Til sidst kunne jeg ikke klare mere, jeg pakkede nogen ting, nogen penge og tog af sted. Jeg blev hjemløs fordi min søster lider af skitzofreni, derfor er hun ondskabsfuld og voldelig, da hun nægter, at tage sine piller. Min mor ville ikke smide hende på et hjem for psykisk syge unge og hun kunne ikke blive tvangsindlagt da hun  ikke var farlig nok. Derfor endte det med, at jeg gav op og skred. jeg har nu en sportstaske, med et par bukser, et par sko, en jakke, to t.shirts og undertøj og strømper. Det er ALT hvad jeg ejer. Jeg lever af det jeg nu engang kan stjæle i netto, eller købe for de småpenge folk kaster efter mig på gaden. Jeg kan ikke komme til lægen eller gå i skole, jeg kommer sjældent i bad og når jeg gør er det via en eller anden, som så bagefter lader, som ingenting. Jeg er 13- snart 14 år og nu vil jeg ikke mere. Jeg vil hjem. Hvad fanden gør jeg, jeg vil ikke i plejefamilie, jeg vil bo hos min mor, men jeg kan ikke bo med min 17 årige søster, som er voldelig overfor mig.

Kommentarer

hej 

er ked af du bare stak af hjemmefra. Du er ikke så gammel. og fordi du er under 18 år har kommunen ret til at hjælpe dig. eller de skal hjælpe dig.

Kan godt forstå det er svært, men helt ærlig du behøver jo slet ikke i plejefamilie du kan også blive anbragt på et opholdssted, og det er altså slet ikke så slemt som du tror. jeg har været super glad for det.. og det kan jo bare være en periode. men synes helt klart du skal søge hjælp.
jeg synes du skal ringe til døgnkontakten de er i kbh. og hvis du ikke bor i kbh kan de stadig hjælpe med at underrette den kommune du kommer fra .

deres nr er 33173333, og du kan få fat på dem døgnet rundt.
jeg kunne godt tænke mig at vide hvor du bor henne om natten og hvor lang tid du har været stukket af hjemmefra. og synes det er lidt mærkeligt hvis din mor ikke har meldt dig savnet.

og en ting er sikkert du skal stoppe med at stjæle hvis du bliver taget i det kommer det på din straffeatest og det bremser dig meget når du skal søge arbejde osv.. derfor er det bedst at opsøge kommunen som kan hælpe dig. det håber jeg du gør
for er mega bekymret for dig fordi du ikke er så gammel.
kh felicia

266

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2017 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Insafe- & Daphne program