Jeg hader min eks-kæreste.

forumspørgsmål

Jeg hader min eks-kæreste.

forumspørgsmål af
anonym
Oprettet 11 år 6 måneder siden

 Hej.
 
For ca. en 1 måned siden forlod min kæreste mig efter jeg havde fundet ud af at hun havde været sammen med en anden. Ligenu kan jeg kun tænke på hvor meget jeg hader hende, Hun var min første kæreste den allerførste pige der elskede mig og så knuste hun mit hjerte. I den sidste måned har hun forsøgt at skrive til mig "skal vi ikke snakke om det?" og "please snak nu med mig."  og "vil du ikke nok tilgive mig" indtil videre har jeg kun svaret "jeg hader dig" jeg hved jo godt at hun kun gør det for at irretere mig. Noget af det mest nedern hved det hele er at jeg kan se at hun kun vil få mig ned med nakken ligesom da hun var sammen med en anden. Den eneste måde jeg ville kunne tilgive hende er vis jeg for alt det jeg mistede tilbage. 
 
Har i ikke et råd til hvordan jeg kan komme oven på over for min eks-kæreste?

Kommentarer

Jeg ved ikke om det hjælper..
Slet alle beskeder fra hende. Slet hendes nummer. Skriv til hende du ikke vil have hun kontakter dig igen. Hvis hun fortsætter med at kontakte dig så skift nummer. Slet hende på diverse sociale netværk.

Kig efter nye piger! Hun var jo ikke den rette når hun gør sådan noget imod dig! Hold dig beskæftiget(Vær sammen med venner, veninder, tag i en klub, gå til sport. Mød nye mennesker

Held og lykke med at komme over hende :) 

Knus :)

350

Hvordan kan du være sikker på at hun bare vil have dig ned med nakken??...
Det første du skal gøre for at komme over én, er at tilgive personen!.. Uanset hvor svært det er, eller hvor lang tid det kommer til at tage!... Derefter kan du prøve at kigge efter nogle andre piger.. Der findes så mange søde piger derude, så der skal skam nok være en sød én til dig :)

446

 Til dit første spørgsmål: Hvorfor skulle hun så skrive til mig altså det er bare sådan hun er! =(

Det er bare det der med at hun var min første kærlighed den person i verdenen som jeg ville give mit liv for. og så forråder hun mig på den måde og knuser mit hjerte. Ville et eller andet sted bare ønske at jeg kunne hade hende, men jo mere jeg prøver på at hade hende desto mere komemr ejg bare til at tænke på hvor lykkelig hun gjorde mig og hvor meget jeg faktisk gerne ville sige til hende at jeg elsker hende. Er jeg bare totalt sindsyg eller er det normalt at have det sådan her?.

444

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program