SKAL/VIL tabe mig!

forumspørgsmål

SKAL/VIL tabe mig!

forumspørgsmål af
Pigen
Oprettet 10 år 6 måneder siden

 Hey. Jeg er en pige på 15. Jeg er ikke overvægtig. Jeg er helt normal, men er lige stoppet til fodbold og synes selv at jeg har taget på efter det. Er ret ked af det over det, for jeg vil så gerne være en af de smukke, slanke piger.

Har i nogen foreslag til sportsgrene jeg kunne gå til, som man taber sig af?
- Fodbold har jeg prøvet.
- Fitness, der går mange som jeg kender dernede.. som jeg helst ikke vil mødes med.. så heller ikke det. :-)

Jeg synes også det er forsent at starte på en ny sportsgren, hvis i forstår hvad jeg mener. Har lidt svært ved at finde ud af, hvordan jeg kommer til at træne..

Håber i kan hjælpe mig!

Knus ;-)

Kommentarer

 Du kan fx. ro? Det giver stærke muskler, og det er hård motion. Men badminton er hårderdre, tro det eller ej.. Men det er det, som de professionelle siger?

215

 Hej,

Hvad med løbning? Spørg en af dine kammerater om de vil med ud og løbe? Det behøver jo ikke at være hver dag men 2-3 gange om ugen?! (: Køb nogle løbesko, løbesæt og en skridttæller e.lign. til at se hvor bedre du bliver til at løbe. Skriv antal meter, minutter osv. pc'en eller på stykke papir for at se hvor bedre du bliver dag efter dag. Sæt dig selv nogle mål for at motivere dig selv. Tænk slet ikke på at tabe dig, mens du løber. Tænk bare at du automatisk bliver tyndere når du bevæger dig et par gange om ugen. Husk at spise sundt og bare hold dig fra slik og chips! (-:

Hvis du har en mobil så download nogle musik du kan høre mens du løber - eller hvis du har en smartphone så prøv disse apps: "Endomondo" eller "Zombie, Run". Har ikke selv prøvet dem men "Zombie, Run" er en rigtig sjov app. Du kan læse mere om den på google. De er rigtig gode til at motivere en til at løbe.

Og husk at finde nogle præcise tidspunkter du skal løbe. Du skal ikke tænke "arghh.. jeg løber bare senere"! Nej. Sig til dig selv "Jeg SKAL løbe man, tirs, fre, klokken 17.00.!" (bare et eks.) Altså vær' mere stram mod dig selv.

Og en anden rigtig god ide er: Lav nogle væddemål med farmand eller mor: "Hvis jeg i den kommende månede løber 3 gange om ugen, skal jeg ikke tømme opvasken den næste måned. Er ret sikker på dine forældre vil gå med til det. Så føler du dig også tvunget til at løbe.

Jeg er altid frisk på at løbe så hvis det er kan vi godt være løbekammerater (til cyberhus: ved ikke om dette er strid mod jeres regelment at spørge om man vil være løbekammerater) Bor selv nær Århus - og jeg er frisk på at løbe alle dage!

Håber jeg kunne hjælpe  i det mindste bare en smule!

237

Hej Anonym

Det var en rigtig god ide, og et fantastisk tilbud du giver, når du nævner det med en løbekammerat. Men desværre bliver det lidt svært at føre ud i livet, fordi det som du rigtig nok har på fornemmelsen være være imod vores regler.
Øv, hvor er det her en af de situationer hvor jeg godt kunne tænke mig at skrue lidt på reglerne. MEN, vi bliver altså desværre nødt til at være meget "firkantede" omkring vores regler om anonymitet så vi kan passe på alle Jer der bruger debatten.

Men tak for et godt svar, det indeholder heldigvis mange andre gode idéer...håber det bliver grebet.

Mange hilsner
Niels-Christian

243

Hejsa, Jeg er en dreng og jeg går til motions boksning, Du slår ikke hindanen i hoved eller noget, Måske i maven men det er ikke hårdt, Ved min klub går der Fucking mange piger, Omtrent 60% Af os er piger, Og det er rigtigt godt, Det er baseret på Kondien, og ikke musklerne :). Det virker rigtig godt! Held og lykke hvis du prøver det :).

232

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program