Jeg skærer i mig selv...

forumspørgsmål

Jeg skærer i mig selv...

forumspørgsmål af
Cecilie :I
Oprettet 11 år 6 måneder siden

 ... er jeg den eneste?

Kommentarer

 Jeg har haft gjort det i perioder... 

424

Nej du er på ingen måde den eneste. har gjort det i 3 år (har dog næsten haft en pause på 1 år), men det er nu vendt tilbage.. Så du skal på ingen måde føle dig alene i det.
Jeg tænker at grunden til at du skriver det herinde er fordi du er ensom, og det kan jeg godt forstå. og vil gerne være der for dig? måske kunne du tænke dig at skrive om det? fx. hvordan det startede og hvor tit og hvor voldsomt du skærer i dig selv?

Håber det bedste for dig :)

MVH Pigen PP

415

Jeg gjorde det i 4 år af mit liv, men er stoppede.. og i de 4 år kunne jeg ikke gå i top eller noget hvis jeg skulle ud for en dør.. så gik altid i langeærmede trøjer.. Men fordi jeg ikke har gjort det i ½ år. så er mine ar ikke så tydelige mere .. og jeg træner i fitness, så jeg prøvede for en gang skyld og træne i top og der er ingen som kigger mærkeligt på mig eller opdager det :-) er så stolt over jeg er kommet så langt for har virkelig været meget slem cutter.. er blevet syet sindsyg mange gange på sygehuset fordi de har været totalt dybe.. men mit cutting stoppede da jeg fik anoreksi, da fik jeg en anden smerte i sted for.. men ved hvor hårdt det er at komme ud af sit cutting.. og det slemme ved det er at man kan gemme det i vild t lang tid før der er nogle som opdager det desværre..

jeg håber så meget du vil søge hjælp, for det er jo ikke det at skære i sig selv som er sværeste det er jo fordi du har det skide dårligt i dine følelser og det er jo det som skal arbejdes med.. håber du vil besøge chatten i cyberhus. de ville kunne hjælpe dig med at finde en person som kan hjælpe diig ud af det. håber du tør tage skridet videre.

knus Felicia

423

slet ikke=) Det er jo ikke fedt på nogen måde men må jeg nok indrømme at de ar på min arm ikke kommer fra hesten... desværre:/

378

 nej du er ikke den eneste, jeg har gjordt det rigtig meget specielt det sidste års tid, jeg har en fortid med min far og nogle problemer i min familie der har hobet sig mere og mer eop og er endt ud i at jeg begyndte at skære i mig selv, fik det dog meget bedre efter jeg kom på efterskole, men efter det år er det bare blevet værre, da jeg nu bor hjemme igen og ikke trives overhovedet, jeg har tit selvmords tanker og skære ofte i mig selv. jeg har været meget tæt på ikke at være tilstede mere, pga. problemer der fylder alt for meget. 

jeg har stået på togskiner og ventet på at et tog skulle komme, fordi det hele blev for meget, jeg har stået ved adskillige broer og været tæt på at tage springet, men det der har været værst er at jeg har været ca. 1 cm for ikke at leve mere 

så nej du er ikke den eneste, men har venner der har gjort det samme og de lever endnu og har det godt, så hvis du kan så se om du ikke kan stoppe, det er ar for livet som aldrig vil forsvinde.

411

Jeg har gjort det 4 gange i løbet af et par måneder (så dét er ikke så voldsomt)
Jeg tror jeg bliver afhængig hvis jeg gør dét meget mere, og det er jeg bange for! :-S

Ved ikke hvorfor jeg gør dét. Har perfekt kæreste som jeg VIRKELIG elsker... Men dét er bare noget lort nogle gange!

422

Nej, jeg har også skåret meget i mig selv en periode. Men heldigvis gør jeg det ikke mere, for jeg afslører mig selv med mine ar.
Men gå til en voksen!

428

Jeg er stadig cutter, men dét eneste jeg gør er så der kommer ridser i min hud, intet blod.
Jeg begyndte fordi jeg havde en tid hvor en fyr udnyttede mig og dét gjorde han mange gange. Nu gør jeg det engang imellem når jeg VIRKELIG ikke kan holde mine tanker inde mere.
Lige nu sidder jeg alene på min skole, og tænker... En fyr vil skaffe en graviditetstest til i morgen også må jeg se hvad der så sker.
Hvis jeg er gravid skal jeg have abort eller beholde barnet (og jeg regner med at beholde det), jeg er imod abort og jeg syntes ikke man skal tage livet fra et barn.
Derfor er jeg igen i en periode hvor jeg er på kanten til at cutte igen....
Tak fordi i lyttede.

430

Jeg har cuttet så mange gange dybere og dybere, større og større men det er som om der er ingen der forstår en ens venner der ikke har prøvet det før siger: gå til psygolog. men det gør det så meget værre når de siger det...man bliver alene. Jeg ende med at sidde i hjørner og nønne og vugge for mig selv, og ingen lod til at se mig ingen sagde noget og det blev værre...

417

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program