Skole træt..

forumspørgsmål

Skole træt..

forumspørgsmål af
Karoline
Oprettet 8 år 2 måneder siden

Hej! 

Jeg er en pige på femten, som har nogle problemer.
I syvende klasse begyndte jeg at få det rigtig svært i skolen. Der skete rigtig meget derhjemme, så jeg gik glip af en del. Siden da har jeg ikke kunne følge med i undevisningen. Jeg forsøger så hårdt jeg kan. Jeg tager notater til de fleste fag, men det gider bare ikke sidde fast. Jeg er også rigtig træt. Virkelig træt! Det er de fleste på min alder nok, men jeg oplever det ikke så meget omkring pigerne. I hvert fald ikke her hvor jeg bor. 
Når jeg kommer hjem fra skole har jeg det på vane at sætte mig foran fjernsynet og så falder jeg lige pludselig i søvn. Det er nu ikke noget jeg gør med vilje. Jeg prøver at holde øje med det, og stoppe mig selv inden det sker. Typisk sover jeg også hele min weekend væk, hvilket min mor klager meget over. Men jeg kan ikke lade være. Jeg er så træt hele tiden. Andre der har samme problem, som kan hjælpe? 

Tak på forhånd! 

Kommentarer

Det kan hjælpe, at begynde at gå til en sport. Selvom du nok tror, at du bliver trættere og trættere af det - så hjælper det faktisk. Husk dermed også at spise og drikke.

278

Jeg har svært ved at finde tid til sport, da vi får ekstremt mange lektier for her i niende klasse. Men jeg vil tage rådet til mig og forsøge at løbe lidt, som jeg har gjort før i tiden. 
Jeg drikker og spiser som enhver anden. 
Tak for dit svar. :-)

276

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2017 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Insafe- & Daphne program