Jeg har et crush!

forumspørgsmål

Jeg har et crush!

forumspørgsmål af
Anonym
Oprettet 11 år 9 måneder siden

 Hej jeg er en dreng på 15 år, og er blevet lidt lun på en fra min overgang, hvor vi var til en fest hvor vi kyssede(Snavede/tungekyssede). Jeg har kysset mange piger før, og også nogle der var pænere, ikke fordi hun er grim.. Men min ven og veninde fik mig til at skrive en bedsked til hende, hvor jeg skrev alt muligt som "Jeg kan ikke lade være at tænke på dig og dit kønne ansigt! :)" Og jeg mener det også, kan næsten ikke få hende ud af tankerne... Jeg ved at hun også syntes jeg jeg er sød og flink, men efter den besked jeg har skrevet til hende tror jeg hun er blevet lidt skræmt, eftersom hun ikk' har svaret mig. Må sige at jeg nok også vil syntes det ville være lidt underligt at få sådan en bedsked... Jeg vidste jeg bare skulle have startet med et Hej.. Vi har ikke rigtigt snakket så meget sammen, dog den dag snakkede vi meget sammen! 

- Men det jeg gerne vil hen med dette er.. hvad skal jeg gøre? Skal jeg bare lade som ingenting er sket, og så bare begynde at skrive lidt med hende? Skriv enlig en bedsked hvis i vil vide mere...

Tak på forhånd! :-)

 

Kommentarer

Det var da en super sød besked, du skrev til hende.

Men ja, prøv bare at skrive til hende som om intet er hændt. "Hej, hvordan har du det?" osv., når I så har skrevet sammen i lidt længere tid, kan du åbne op for dine følelser for hende...men sig for Guds skyld aldrig til hende, at du har snavet kønnere piger :P ;)

403

Hvis hun blev skræmt ville jeg nok lige starte med at skrive noget i stil med dette, så bliver det mindre akavet: Undskyld min sidste besked. Jeg er ked af jeg var så direkte (selvom jeg mente hvad jeg skrev)

Se om hun svarer og begynd så at skrive normalt med hende bagefter. Ud fra hvor åben hun er kan du jo også langsomt åbne op.

Hilsen Pigen ;) 

425

Deez nuts

403

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program