Er der andre end mig her inde?

forumspørgsmål

Er der andre end mig her inde?

forumspørgsmål af
Anonym
Oprettet 11 år 10 måneder siden

Hey! :-)

Jeg er en pige på 15år. Jeg skal på URK-Lejr (Ungdommens RødeKors Ferielejr) her i sommerferien. Tænkte om der var andre end mig her inde det skal det? Jeg skal på ung2 i uge 28 på vesterskov :-)

Kommentarer

 Hej! 
Nej det skal jeg ikke.
Men jeg kender godt til URK,
vil du ikke fortælle mig lidt om den lejr? Det lyder spændende!
 

T.

508

Hey okay, og jo, jeg kan da prøve :-)

Jeg har været på lejr 'en gang før, men ikke på Ung2, det var på UngMoo :-)

Men har fået afvide at det er det samme.. Men det er en uge i sommerferien hvor udsatte børn og unge har mulighed for at få et lille break i hverdagen. På de store lejre er deltagerne mellem 14 og 18 år og der er ca. 60 unge og ca 25 hjælpere.

Jeg kan fortælle om hvordan det var sidste år, for ved ikke rigtigt hvordan det blir i år jo:-)

Sidste år tog vi der op i bus en søndag. Da vi kom derop pakkede vi ud og så var der bare frit valg for hvad man havde lyst til at lave.. spille et spil, snakke med nogen af de andre, spille fodbold eller whatever man ville. Det eneste man ikke måtte var at være på værelserne! Bortset lige fra mit værelse for vi fik lagkage fordi der var en af pigerne på mit værelse som havde fødselsdag:D

Om mandagen var der CSI-dag. Deltagerne skulle opklare en forbrydelse og finde ud af hvilken hjælper det var der stod bag forbrydelsen! :D Lyder måske lidt barnligt men der var faktisk super hyggeligt!

Trisdag stod det på Ungerne VS Hjælperne! Der var forskellige forhindringer og opgaver som Ungerne og hjælperne skulle kæmpe mod hinanden i og ungerne vandt, hæh. Og efter aftensmaden var der fodbold kamp igen ungerne VS hjælperne og jeg mener at hjælperne vandt. Osse super hyggeligt!

Onsdag stod den på Fårupsommerland hele dagen:-)

Torsdag var der frit valg... Man kunne lave smykker, chille, spille spil, lege vandkamp og you name it.. Bare ikke være på sit værelse!!

Og om fredagen stode den på at gøre klar til aftens fest! Der var spa, man kunne få sat hår, lagt make-up og ellers bare hygge:-)

Og lørdag gik turen hjem igen...

En uforglemmelig god uge!

Inden jeg tog afsted var jeg SÅ bange for at der ikke var nogen der ville være sammen med mig, for der var der jo ingen herhjemme der gad, hvorfor skulle de så ville? Men der repekterede man bare folk som de var! Og gik du lidt for dig selv kom en hjælper hurtigt og pludselig sad du midt i en stor gruppe mennesker og sang eller noget i den stil! :-D Så hyggeligt!

Inden jeg tog afsted havde jeg osse hørt at fredagen osse blev kaldt "store tude-dag" fordi folk simpelhen græd fordi de var så kede af at skulle hjem. Det troede jeg ikke rigtigt på for man havde jo kun kendt hianden en uge?, men jeg var selv en af dem der sad og stor tuede der fredag aften. hehe :-) Det er lidt svært at forklare men man får bare et særligt forhold til hinaden meget hurtigt! :-D

Det er noget som virkelig kan anbefales!! Der er ikke noget som taler imod at sige ja hvis du nogensinde for tilbudet!!

Okay det blev en lidt lang forklaring, men håber du kan bære over med det :-D

Knus

454

 Det lyder rigtig rigtig fedt!

 Jeg tror det er godt du skriver det herinde. Der er sikkert mange unge, der ville nyde at komme på sådan en camp. 

Jeg har aldrig hørt om det, og det er godt at sprede ordet :) 

Mange tak for forklaringen. Tror jeg vil tjekke op på det hele ;) 

505

Det ER rigtig fedt!! Kan ikke vente til jeg sk afsted :D

Og ja, tror osse der er rigtig mange der ville nyde at komme med! Bare for at få en pause fra det hele for det får man virkelig der! Folk spørger ikke ind til al ting og dømmer dig ikke på nogen måde! Det er virkelig dejligt! Og man får de bedste venner fra hele landet der!

Aj, haha jeg skal nok stoppe nu! Ellers bliver det bare til en roman mere ;)

502

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program