Syg resten af livet

forumspørgsmål

Syg resten af livet

forumspørgsmål af
Vandmanden
Oprettet 11 år 10 måneder siden

 Hej folkens :-)

 

 
Jeg er en pige på 18 år, jeg er 165 cm. høj og vejer 66 kg. 
Meget? Jepzzz, I know :-)
 
Nå:
Da jeg gik i 8. til 9. klasse trænede jeg næsten hver dag i 1 time, men da fitnesscenteret lukkede 1 måned før sommerferien, tænkte jeg, at jeg bare ville nyde den sidste tid af folkeskolen, inden jeg skulle på efterskole...
 
Efterskolelivet er fantastisk og jeg trænede en del i fitness-lokalet :-)
Vi lavede en masse på skolen! 
Da vi havde gået på skolen i 1 måned cirka, legede vi gemmeleg med lærerne, og jeg valgte at kravle 4 meter op på nogen halmballer med min veninde, da en af lærerne kom ind, blev jeg så forskrækket at jeg faldt ned på betongulvet, jeg blev hentet med helikopter, og der var mistanke om brækket ryg og hofte, tilføjer så lige, at jeg ikke havde brækket noget som helst, men det var slaget, som resulterede i, at jeg ikke kunne gå i 2 måneder = ingen træning :-( 
 
Da jeg kom på benene igen omkring slutningen af november, valgte jeg lige at hive en slem kyssesyge hjem som varede i omkring 9 uger = ingen træning. Til sidst opgav jeg at tænke på træning, men mere på mit helbred :-)
 
Da jeg kom hjem fra efterskolen kom jeg aldrig igang med træningen igen, men fik for 2 måneder siden desværre konstateret leddegigt, som min mor, mormor og kusine også har.... Hele min verden faldt sammen.
 
Jeg træner ikke noget lige pt. men er igang med at uddanne mig som social- og sundhedshjælper :-) Jeg er over halvvejs nu og er i praktik i hjemmeplejen (dvs. at jeg cykler rundt), og det er skide hårdt. Hver dag når jeg kommer hjem fra praktik falder jeg i søvn og vågner med hævede knæ og fødder.... Jeg nægter bare at droppe ud af min uddannelse, det ville være et kæmpe nederlag for mig... 
 
Nu står jeg i en lorte situation: jeg er tynd, på maven, på armene, i hovedet, og på mine lægge, men mine lår er store... De føles som sten, og jeg kan simpelthen ikke få dem mindre... Jeg kan virkelig tude over at se på dem, men selvom jeg cykler rundt hver dag, så sker der ingenting?
Jeg har det virkelig dårligt med mig selv og min krop, jeg får en masse op- og nedture, som tit går ud over min familie, men det er ikke meningen. Jeg har mistet min appetit, og er blevet følsom, jeg har allermest lyst til at ligge på værelset i flere dage, end at være social, og jeg er normalt rigtig social og livsglad....

Jeg har aldrig fortalt nogen, hvordan jeg har det. Jeg er nemlig en der sørger for andre, før mig selv

 
Jeg har brug for et godt råd til vægttab, og én der måske kan forstå, hvordan jeg har det lige nu :-) 
 

 

 

Kommentarer

Det lyder uheldigt alt sammen!

 

Du er sikker på at dine lår ikke er store pga. cykelturene? 

Det lyder sådan, især hvis du er tynd alle andre steder.. eller hvad man siger..

Du må for guds skyld ikke prøve at sulte dig selv! Jeg ved ikke, hvor sundt du spiser, men hvis du vil lave om på din kost så lad vær med at skære ned på den, bare spis noget sundere end det du ellers ville gøre.. :-)

Jeg ved desværre ikke så meget om det, men det var mit forsøg på et svar..

 

Håber du meget snart får det bedre!!!

598

 Tak for svaret :-) Og kunne aldrig finde på at sulte mig selv...

Jeg mener selv, at min kost er sund :-) Spiser hverken slik eller fast food, drikker ikke cola eller andet usundt :-) Spiser massere af frugt (æbler, pære og vindruer) spiser grøntsager, kogt kylling (uden skind) ja, altså alt det "sunde" ryger ned :-)

580

 Kære vandmand

Jeg tænker, at du måske kunne have brug for, at snakke med nogle om hvordan du har det?
Måske gå til lægen og snakke med ham/hende..? Hvis ikke det er for voldsomt så måske få en henvisning til en psykolog som måske vil kunne hjælpe dig med at snakke om det, at gå og være ked af det og hvad du kan stille op nu, hvor det påvirker dig så meget. Men nu ved jeg jo heller ikke hvor længe du har haft det skidt..

Måske er en psykolog også lige i overkanten.. men hvis du har brug for det, så synes jeg helt klart at du skal melde det ud ved at fortælle det til lægen eller kontakte en psykolog eller på anden måde, handle på det.

Håber på alt det bedste for dig og resten af din familie.
God bedring. (-:

Mange hilsner
herfra (-:

626

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program