goSupermodel :-)

forumspørgsmål

goSupermodel :-)

forumspørgsmål af
Anonym
Oprettet 12 år 6 måneder siden

Hej :)

Jeg har brugt goSupermodel de sidste 4 år og er simpelthen så glad for den side at jeg synes jeg lige ville dele den med jer, jeg er 15 år gammel og mange er ældre end mig, så nej man behøver ikke være 10 som mange tror og derfor mener det er et plat sted at være. 

Jeg startede på goSupermodel som 11 årig med en lidt hård start pga. reglerne og menneskerne den gang, men det er blevet meget bedre med tiden! Nogen mener at der er svært at finde rundt på hjemmesiden, men det vender man sig til :-) 

På goSupermodel opretter man en model, skriver om sig selv på sin profil, skriver i sin goBlog(dagbog), finder veninder, spiller spil og hygger sig :-) Der er mange debatter og en masse forums man kan skrive i når man har spillet et par spil :) 

Der sker hele tiden noget nyt og pigerne(og drengene for den sags skyld) er super søde og jeg ser goSupermodel som et tilflugtsted fra hverdagen. Veninderne står altid klar på at hjælpe og er altid klar på et grin :-) 

Jeg har haft så gode oplevelser derinde at i selvfølgelig skal prøve det!

Det er gratis at melde sig ind og man behøver slet ikke betale til det :) 

Hvis du følger nedenstående link så bliver jeg din 'Talentspejder'....(Resten af teksten er slettet af en moderator. Se begrundelsen nedenfor)

Kommentarer

Hej Anonym

Det er super fedt at du har fundet stor glæde ved GoSupermodel, og det er også helt i orden at du gerne vil dele din glæde ved og oplevelser på sitet med alle andre på Cyberhus. Når jeg har valgt at slette dit link er det fordi jeg ikke synes det er ok at du bruger Cyberhus, og Cyberhus brugere til at skaffe fordele for dig selv på GoSupermodel. 

Jeg synes istedet det er helt i orden at linke til GoSupermodel´s startside og lade dem der vælger at kigge forbi selv gå på opdagelse. 

Mange hilsner

Niels-Christian

539

Hejsa.

 

Jeg bruger også gosupermodel hver dag jeg bruger det til at have nogle venner der støtter op om en og hjælper en man kan se alle de gode ting i stedet for det dårlige som ejg haar i hver dagen så jeg elsker at være der inde og det er næsten hele mit liv...

554

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program