for bøsset?

forumspørgsmål

for bøsset?

forumspørgsmål af
anonym
Oprettet 12 år 6 måneder siden

er 13 år og er en pretty boy, og det medfølger jeg elsker mig selv og syntes jeg er guds gave til tøser.

menn...

jeg elsker rent faktist hudcreme og glatte min kusines hår osv. syntes det er ret hyggeligt og vil gerne bruge fremtid på det?

men på den anden side,  er det så lidt for meget gay?

Kommentarer

Hej

Jeg synes altså ikke det er bøsset, jeg synes det er vildt fedt. Jeg gad da godt have en kæreste der gad at ordne mit hår osv.

721

Nej self. er det ikke bøsset.

I vores klasse skal drengene også altid lægge vores make up og sætte vores hår hvis de år lov. Det er bare sjældent de for lov for de gør det ikke så godt, æh.

Syntes det er sjovt de gør, det er slet ikke bøsset.

739

Hej jeg vil mene at du ikke er bøssed jeg er Bisexuel så jeg ved det men du er kun bøssed når du kan lide drenge så bare hold modet og jeg går med make-up :P :D

734

 Jeg syntes faktisk ikke noget der er for 'bøsset'.  Bøsser er dejlige at være sammen med, og nogle af de sødeste er faktisk 'homoseksuelle'.  Jeg er ligeglad med om du bruger make-up eller hvad, du bestemmer jo selv, hvad du kan lide, og ikke :)

756

En smule ;)

710

 Bøsset... det var et underligt ord, og i mine ører lydet det meget fordomsfuldt og nedladende, så er ked af at se at så mange bruger det her i debatten.

Men nej du bliver ikke homoseksuel af at glatte din kusines hår, eller at pleje din hud. Homoseksuel betyder at du tænder på det samme køn, og har ikke noget at gøre med, hvordan du agerer. 

721

Hejsa,

 Jeg synes bestemt heller ikke det er bøsset (bruger lige det ord fordi du gjorde xD), det er da fint du plejer din hud lidt, og at du stryger din kusines hår, det er da bare sødt xD

 

Venlig hilsen Yours

715

Næ du er ikke bøsset.
Jeg er selv en pretty boy så jeg genkender alt det der (jeg glatter bare ikke min kusiners hår... de er 3, 4 og 7 o.o)
Men man behøver ikke at være bøsse bare fordi man er pretty boy, for jeg har en pige kæreste.

710

 Ikke for noget men jeg ville nok lige skrue lidt ned for det der "guds gave til tøser" eller hvad det nu var det lyder sådan lidt selvfedt ? Tag det ikke personligt det er bare en kommentar ligesom de andre :-D 

727

 Det er ikke lige frem bøsset med din være måde kan måske være bøsset det med at du tror du er guds gave til piger lad vær det er ud ikke okay 

Hilsen pigen/14

760

 Man er kun "gay" hvis man er til drenge og du skriver jo at du synes du er guds gave til tøserne. Men kan godt se hvad du mener, du kan jo godt lide at se godt ud og lave hår. Men det er ikke for meget, det er okay efter min mening. Du er bare en pretty boy, og måske lidt metroseksuel. Men hvem er det egentlig der bestemmer hvor meget der er for meget o.s.v. ?? (siger det bare )

 Knuzz,, en pige på din alder 

640

Hej dreng.

Jeg syntes selv at det er helt iorden at drenge kan sige til sig selv man er lidt fræk, lol.  
Stortset alle mine venner syntes de er lækre selv. Såe, det er fint nok, bare du ikke overdriver når der er tøsser i nærheden, det kan hurtigt blive et turn-off.

God danm, jeg tror der er mange piger der syntes det er fedt at have en ven som dig, der kan lave deres hår, osv. Det er et plus for dig, så kan du sikkert også charmere dig ind på dem, når du er gode venner med dem.

Kærlig hilsen, Mennesket.

766

det har jeg også gjort meget tit med min exs det brugte jeg mange timer på og syntes det er rigtig hyggeligt

642

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program