Stikker af til Christania..

forumspørgsmål

Stikker af til Christania..

forumspørgsmål af
Anonym
Oprettet 10 år 2 måneder siden

Jeg er en pige på 13 år, som har tænkt på i noget tid af tage til Christania. Jeg har en rigtig god familie, mange gode venner/veninder, så jeg vil ikke 'stikke af' på den måde, men fordi jeg har mødt en sød fyr der over, som jeg bare må se igen! I sommer ferien skulle mig min Mor, Far, Lillebror og en af mine veninder over til København, min mor syntes at mig og min veninde skulle ind og se Christania, før vi tog hjem til Jylland igen. Da vi kom der over gik vi rundt og kikkede lidt, lige pludselig kom en fyr (som ca. var 20 år), hen og han kom i snak med min far og mor. mig og min veninde stod og så på og lige pludselig ville han vise os hen til at håndlavet hus som en af hans venner havde lavet... Jeg har nu de seneste månder overvejet at tage til Christania igen, for at finde ham. Jeg vil ikke blive kærster eller noget af det der med ham, men bare blive 'ven' med ham, høre hvad han hedder osv. Jeg bliver der ikke hele mit liv men bare en uge derhenne, også tilbage til Jylland. .Jeg ville lige høre om det var ulovligt at sådan "stikke af"? eller om der ikke var nogle lidt kloger mennesker der kunne overtale mig til at blive hjemme? Hilsen Anonym.

Kommentarer

Hej anonym pige,

ok så du er 13 år og du vil tage til Christiania for i hemmelighed at møde en fyr du kun har snakket kort tid med og som er 7 år ældre end dig? lyder problematisk mildest talt.

Mærkeligt det med at man kan blive forelsket i en person uden at kende vedkommende rigtigt - vildt nok at du stadig tænker på ham så lang tid efter - det må jo betyde et eller andet.

Måske var det ligeså meget Christiania du blev forelsket i? Hvis du virkelig vil i kontakt med ham så sig det til dine forældre (ved godt de nok vil sige NEEEJ) men hvis du nu plager længe nok kan det være I kan finde ud af et eller andet?

Held og lykke

280

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2017 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Insafe- & Daphne program