jeg kan ikke mere!

forumspørgsmål

jeg kan ikke mere!

forumspørgsmål af
Anonym
Oprettet 12 år 11 måneder siden

jeg magter ikke det her l**te liv mere, jeg vil væk! jeg har samlet en masse piller sammen her på det sidste og nu ligger de alle sammen under sengen i en lille kasse, g jeg har tænkt mig at tage dem alle inden ugen er slut, jeg kan bare ikke holde det ud mere.

jeg mener det helt særiøst jeg sidder faktisk og kigger på dem lige nu og overvejer det. jeg har bare ikke se andre veje ud på alt det her

hilsen pigen der ikke magter livet mere:/

Kommentarer

Hej Anonym

Nogle gange kan de svære ting bare virke helt uoverskuelige. Det lyder som om du er der lige nu hvor du slet ikke kan se andre udveje end pillerne på den situation du sidder i.

Men selv om du ikke selv kan se dem betyder det ikke at mulighederne ikke er der. Der findes andre veje ud af et lorte liv end piller og død. 

Snak med nogen om hvordan du har det og bed om hjælp. Del din verden og dine tanker med andre så du ikke skal gå alene med alt det der er så svært. 

Snak med de voksne der er omkring dig og fortæl hvordan du har det lige nu. Du kan også kigge forbi chatten i eftermiddag og snakke med en rådgiver. 

Du har skrevet her i debatten...du har råbt om hjælp. Det tror jeg du gør fordi du stadig ønsker en anden løsning og fordi du stadig har håbet om at få det bedre. Slip pillerne og hold fast i håbet lidt endnu. 

DeBedsteHilsner

Niels-Christian

390

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program