Jeg har bare lyst til at forsvinde fra det hele...

forumspørgsmål

Jeg har bare lyst til at forsvinde fra det hele...

forumspørgsmål af
Mariehøne
12 år
Oprettet 8 år 8 måneder siden

Hej... Jeg er en pige på 12 år (snart 13) og mit liv er seriøst noget lort lige nu (har ikke lige lyst til at begrunde hvorfor) Der er sket rigtig mange ting de sidste to år af mit liv og jeg føler virkelig at det er ved at "ødelægge" mig. Jeg er tit ked af det og jeg har ikke rigtig haft lyst til at være sammen med nogle af mine venner. Jeg er selvfølgelig også glad noget af tiden, men der er bare nogle gange hvor jeg virkelig er ked af det. Der har også været nogle få af gangene hvor jeg har "overvejet" at begå selvmord... Og den eneste ting der har forhindret mig i at gøre er at det ville såre min familie og venner... Jeg har ikke fortalt det til nogen, men jeg har overvejet at fortælle det til min bedste veninde... Men det er bare sindsyg svært at fortælle hvor dårligt jeg har det og jeg tror ikke at der er nogen der ligger mærke til det... Jeg ved bare ikke hvordan jeg skal få det godt igen? Bliver jeg nødt til at fortælle nogen det? Kh en såret pige...

Kommentarer

Jeg syntes bestemt du burdte snakke med nogle om det, jeg har det på sammen måde som dig, og jeg sagde det til min veninde, men det er jo ikke altid at de kan forstå det, det kunne min veninde ikke og hun blev faktisk rigtig sur på mig, over de tanker jeg går og har, så måske skulle du snakke med en lære om det! Håber du kunne bruge det til noget :)

454

Det bedste du kan gøre er at snakke om det. En voksen du stoler på, en veninde, dine forældre el.lig. Jeg har selv stået i det og har cuttet og været ved at begå selvmord, uden nogen vidste det. Jeg har været helt psykisk nede uden nogen har vidst noget om det. Det har resulteret i at jeg nu kæmper med stress og depression. Jeg har voldsomme besvimelser, og har prøvet at blive lagt i kunstigt koma, fordi jeg ikke kunne trække vejret imens jeg var bevidstløs. Jeg snakker bla med en psykolog, for at få snakket ud om alle tingene. Men få snakket med en om det. Helst en voksen. Så kan de måske hjælpe dig med at få det sagt til dine forældre, så du kan få noget professionel hjælp. Den kan være rigtig svært at fortælle det, men med tiden vil du kunne se at det har hjulpet. Håber du for det fortalt og at du får noget hjælp, så du ikke ender så langt ude som mig.

xoxo Nikoline

421

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program