Vil smide alt på gulvet- bare for at dø.

forumspørgsmål

Vil smide alt på gulvet- bare for at dø.

forumspørgsmål af
Anonym
Oprettet 13 år 5 måneder siden

 

Overvejer virkelig at tage livet af mig selv igen, bare tanken om at det kan lykkes gør mig så glad.  Jeg ved godt jeg smider det hele væk, jeg kan bare ikke holde facaden oppe længere overhovedet. Fødselsdagen kommer, tætter og tætter på, lige om lidt er man fyldt 17 år. Næsten et år uden nogle selvmordsforsøg. Jeg har klaret et helt år, men nu kan jeg bare ikke mere. jeg kommer jo heller ikke til at gøre nogle kede af det, for ser aldrig min familie. Selvom folk tror at det går fint bare fordi jeg har det godt udenpå har arbejde, går på uddannelse, har fået nye venner osv. Så er jeg død indeni jeg har det så dårligt indeni det kan ikke beskrives overhovedet, så siger folk tag dig dog sammen og søg hjælp, jeg har prøvet at søge hjælp hele tiden. Har været indlagt på psyk, for medicin, har gået til psykolog, har prøvet at ringe til livslinien, har prøvet chatten i cyberhus. Men der er ingenting der hjælper overhovedet. Jeg tror aldrig selv på at jeg kan blive rask mere, jeg er bare dømt til at tage mit eget liv, hvor vil jeg overhovedet hen med det her indlæg, ingen steder overhovedet.
Jeg læste en gang en der skrev: Det handler ikke om at ankomme sikkert til graven! Men det gør det åbenbart for mig, jeg er for svag til at kæmpe videre her i livet.

Kommentarer

Hvordan har du det med dit arbejde og alt det der? Har du en fritids interesse? Noget du kan glæde dig til at komme hjem til? En hund, en kat, eller en klub hvor du kan mødes med mennesker og snakke om ting som alle vil tale om. Det er en fuldkommen anderledes følelse. Jeg skal til at uddannes dykker. Der er man sammen en hel dag hvor man tager ud i en båd, fanger noget mad og tager hjem i klubben og mødes hvor vi tilbereder det. Det er helt vildt hyggeligt. Og et kæledyr? Så er der altid nogen at komme hjem til. Og for mig virker de beroligende hvis jeg er ked af det eller stresset

478

Hej anonym

Jeg synes det lyder som om du er rigtig sej, og slet ikke svag. Den lange kamp og alle de ting du beskriver du har prøvet kræver masser af styrke og mod....så jeg synes altså du er sej.

Og selv om du siger at intet har hjulpet, synes jeg måske at næsten et helt år uden selvmordsforsøg fortæller det modsatte.

Giv ikke op, men fortsæt kampen. Jeg ved fra min erfaring her på Cyberhus at der i sådan en lang kamp for at få det bedre kan komme mange nedture og tidspunkter hvor det virker som om kampen bare ikke kan vindes. Men det kan den. Hold fast i alt det gode der har holdt dig fra at forsøge selvmord de seneste måneder og kæmp videre.

Brug de muligheder der findes for hjælp. Også selvom du måske ikke synes det virkede første, anden, tredje eller 10. gang kan det være lige præcis næste gang at det begynder at gå fremad igen.

Vigtigst af alt...hver ærlig og åben om dine inderste tanker og følelser til de mennesker omkring dig, der prøver at hjælpe. Jo mere du "lukker dem indenfor" og lader dem se præcis hvad det er der gør ondt indeni, jo bedre kan de hjælpe dig.

Hold fast i livet og kæmp.

DeBedsteHilsner

Niels-Christian

 

450

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program