Vil gerne have en drenge ven eller sådan noget

forumspørgsmål

Vil gerne have en drenge ven eller sådan noget

forumspørgsmål af
Clara
13 år
Oprettet 3 år 6 måneder siden

Hej er en pige på 13 og jeg kunne virkelig godt tænke mig en dreng der synes jeg er sød, en dreng der gider at være sammen med mig eller sådan noget hvis i forstr. Jeg bliver ved med at læse ting om sådan noget eller se videoer og efter jeg har læst og set dem ville jeg ønske jeg var dem.   Hvad gøre jeg ???!!!

hvis nogen har det på samme måde eller bare kan hjælpe mig please svar!

Kommentarer

Når du skriver "gider være sammen med mig eller sådan noget hvis I forstår" - mener du mon så være intim? For der er det så lige du skal huske på at det er fint nok hvis han er 14 eller yngre men hvis han er ældre må I ikke være intime. Det var jeg i alt fald selv meget bevidst om da jeg var under 15. altså kun og være sammen med jævnaldrende drenge. så er det jo fint nok. nu hvor jeg er blevet 15 må jeg jo med alle. Men jeg kan sagtens forstå du gerne vil være sammen med en dreng. Det er helt almindeligt når man bliver de der ca. 13.

70

Det er svært at forklare men jeg vil bare gerne have en dreng der også synes jeg er sød og gider at snakke med. Giver det mening 

71

Ja, det gir fin mening. Undskyld, hvis jeg misforstod dig. Jeg troede du tænkte på noget seksuelt. Hvis du kender en sød dreng i klassen eller en af de andre klasser eller til sport, så tag selv initiativet. Snak med ham, så finder du hurtigt ud af om han synes du er sød og er interessseret i at være ven med dig.

63

Altså, nu ved jeg ikke om det er fordi du er det man kalder en "Bruh-girl" hvilket er en pige der hellere vil være sammen med drenge end piger, eller om du bare vil have en drenge ven at snakke med.
Men en del drenge har det også sådan, inklusiv mig selv, da det også tit kan komme med noget sjov variation at have venner af det andet køn, det er bare lidt svært sådan at "få"
Men ja, der er mange der har det på samme måde, du skal bare finde den rigtige dreng.

59

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program