Kan man miste sin mødom under ridning?

forumspørgsmål

Kan man miste sin mødom under ridning?

forumspørgsmål af
Ukendt
13 år
Oprettet 3 år 6 måneder siden

Hej, mit spørgsmål er, om man kan midste sin mødom når man rider. jeg har redet i mange år, men da jeg var cirka 6 var jeg ude at ride, jeg gik på toilet, da jeg synes det var lidt ubehageligt dernede, hvor jeg så ser lidt blod i trusserne. Det gik først op for mig her forleden at det måske kunne ha været min mødom der lå i underbukserne. Var det min mødom eller noget helt andet?

Kommentarer

Jeg har i alt fald læst at man godt kan miste den ved ridning, gymnastik eller andre ting, men ved ikke om det passer. Jeg er også 13 og har prøvet lidt af det samme. Jeg tumlede og slåssede for sjov med en veninde ude i haven. Det blev måske lidt frækt for jeg fik hendes lår op mellem mine ben og det føltes ret godt så jeg klemte sammen om det og gned mig op og ned. Jeg mærkede også et lille stik eller noget. Senere opdagede jeg en lille smule blod i underbukserne men det kan også godt ha været mens, jeg har vildt uregelmæssig mens. Men er da begyndt og tænke på om det ku være mødommen. Ved desværre ikke så meget om det.

59

Du kan IKKE miste din mødom ved at ridde. Du kan miste din jomfruhinde, som alle piger har. Mange brister denne hinde, under ridning eller hvis de går til gymnastik. For at miste din mødom, skal du have penetrations sex med en dreng. ( Penis i kusse ) det er heller ikke nogen fysisk ting at miste din mødom, det er bare noget vi siger. Det er en slags status.

56

Bertil - "kusse" det var sådan noget mine bedsteforældre sagde. Hvor gammel er du egentlig ...?

56

Jeg er 15, kunne bare ikke finde et bedre ord, som ikke var fisse. Munne måske havde sagt skede, nu hvor jeg tænker over det.

60

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program