Mentalt helbred

forumspørgsmål

Mentalt helbred

forumspørgsmål af
🖤
14 år
Oprettet 1 uge 4 dage siden

Mit mentale helbred er ikke så godt, og det ved mine forældre godt. Problemet er bare at jeg har fortalt dem om de stemmer jeg høre og om mine selvmordstanker. Men de giver mig så dårlig samvittighed fordi at de har sagt at jeg må lave dem at jeg ikke går noget ved/mod mig selv. Men det giver mig såå dårlige samvittighed fordi at jeg her virkelig lyst til at ende det hele, men når min mor siger at hun ikke kan leve uden mig. så bliver jeg bare bange for at vis jeg ender det, så vil hun også gøre det på grund af mig. Men jeg kan ikke tåle at skulle tænke på at min brors mor og søster begik selvmord. Og det er det samme med det selv-skadende. For jeg har virkelig lyst men jeg har lovet at jeg ikke gør det.
Men jeg kan ikke bare sidde og kigge mig selv i spejlet med et mad-elstik rundt om håndleddet. Og bruge det til at få tankerne til at gå væk.
Får jeg kan snart ikke mere.

Kommentarer

Kære du på 14 år

Det er virkelig ubehageligt at have tanker om døden og selvmord på den måde, og det er ikke din skyld og heller ikke noget, du skal leve.

Ring eventuelt til Børnetelefonen og hvis tankerne om døden er rigtig slemme SKAL du altså ringe til Livslinien på 70 201 201

Livslinien har åbent mellem kl 11 om formiddagen og indtil kl 05 om natten. De kan hjælpe dig videre, og du skal have hjælp fra nogle professionelle voksne nu.

Held og lykke med at ringe til Livslinien. Ingen skal gå og have det så slemt, som du har det nu. Please bed om hjælp.

Bedste hilsner til dig

27

Tak fordi at du vil hjelpe🙂🙂

24

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program