Ved ikke om jeg har for mange krav..

forumspørgsmål

Ved ikke om jeg har for mange krav..

forumspørgsmål af
Anonym
Oprettet 11 år 7 måneder siden

 Hejsa, Jeg er en dreng, som snart bliver 15.. Jeg er single og har aldrig haft en kæreste endnu.. Og alle dem jeg kender har haft ihvertilfald 3+. 

Jeg er en type der går meget op i mig selv, Jeg bruger voks, plukker øjenbryn, Deo, Og er en sporty type Som træner Motions Boksning og gør ret meget ud af Idræt i skolen..  Jeg er ikke mærketøjs typen, Jeg kan godt li at bruge tøj fra HM, Da de har noget fedt tøj, Hvis bare man kan sætte dem sammen så det er pænt..

Jeg søger en pige, Som ikke bare er ligeglad med sin krop, hun skal ik være så doven.. Jeg hader dovne typer. Jeg er faktisk ligeglad med hårfarve.. Men hendes øjne skal være blå      (Helst). Og helt Lidt mere make-up ved øjnene end de fleste. Det er det?..

Når jeg chatter med piger, Får jeg altid afvide at jeg er Lækker, Sød, Sjov og hvorfor jeg ik har haft en kæreste Osv.. Men får det aldrig at vide I virkeligheden.. Føler aldrig der er en pige der kigger efter mig. Jeg forstår virkelig ikke hvad jeg gør galt?.. 

Har i nogle tips til hvad jeg kan gøre??.. :I.

Kommentarer

Hej.
Du har ikke skrevet om DU er vild med piger, men det lyder det ikke til.

Drenge der spiller smart er der næsten INGEN der kan li.
Du lyder som en sød person efter min mening (men jeg er doven, har en fyr, og brune øjne).

Altså du skal ikke lave om på dig selv, du skal bare ikke være for pervers eller gøre rigtig dumme ting (dét kan dé fleste piger ikke li') altså jeg kan godt lide perverse fyre men dé skal ikke rage på mig eller sådan noget, medmindre vi begge er med på den.

Håber du vil skrive lidt om dig selv og at dét hjalp.

467

 Jeg er ikke pervers, Self hvis man ligger op til det sammen så kan jeg da godt være det, men det ikke sådan at jeg har lyst til at gå og rave og have sex hele tiden.. Jeg elsker piger? De er super seje og sjove, Og jeg kan holde mig til en pige, Er ikke typen der er utro!

- Mig der lavede oplægget :)

506

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program