Til piger: menstruation

forumspørgsmål

Til piger: menstruation

forumspørgsmål af
Anonym
Oprettet 10 år 3 måneder siden

Hej piger

Jeg er en pige med meget kraftige menstruations smerter! Og dur slet ikke til noget på den tid af måneden! Jeg kan få krampe i kroppen og nogen gange kaster jeg op! Så jeg ville bare spørger om der er andre end mig der har det sådan? Og nogle gode hjælpe måder at gøre smerten mindre!

På forhånd tak!

Kommentarer

Hey du.
Jeg har selv kraftige smerter op til min mens. Kaster dog ikke op (har også fobi for opkast), men sommetider kan jeg slet ikke bevæge mig!

En panodil, en varmepude, noget is og mit yndlings Tv-show plejer dog at hjælpe ;)

Hvis ikke noget af det↑ hjælper, synes jeg du skal gå til lægen! Du kan evt. komme på p-piller! Du skulle hjælpe rigtig meget på mens-smerterne plus de gør at din mens kommer på det samme tidspunkt hver måned! :)

535

For at få min smerte væk, ser jeg en god film, lægger noget varmt på maven og så synes jeg at noget rigtig sukker som sukkerknalder er rigtig godt. Men is, eller chokolade, virker også. Og hvis det er rigtig slemt tager jeg en panodil. Håber det kunne hjælpe.

581

Hej med dig

Jeg har også de symtomer når jeg har menstruation og jeg plejer at dyrke motion. Jeg løbe træner mest. jeg gør det selvom det gør ondt men det er kun i starten når jeg begynder at løbe.

Hilsen mig ;-)

549

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program