Til piger 👩🏼❤️

forumspørgsmål

Til piger 👩🏼❤️

forumspørgsmål af
Anonym
11 år
Oprettet 3 år 1 måned siden

Her for lidt tid siden fandt jeg ud af at jeg er til piger. Jeg er en pige. Jeg er ikke forelsket men jeg kan bare mærke at det er det jeg gerne vil. Jeg har prøvet at sige det til min kusine som er 15. ( jeg er snart 12) at jeg torede jeg var til piger og så svarede hun bare " det må du jo finde ud af når du bliver stor" men er det ikke okay og gerne vil vide hvad en seksualitet er. Og så ved jeg ikke om jeg kan fortælle det til mine forældre uden at de tror jeg har en kæreste. Og så ved jeg bare ikke om de vil respektere mig. 

Kommentarer

Hej. Det lyder rart du ved at du er til piger... Og jeg forstår dig godt, jeg er nemlig lidt i samme situation. Jeg synes ikke du behøves fortælle dine forældre det, hvis du ikke er klar. 

Dine forældre vil sikkert respektere dig fordi du er deres datter, og de elsker dig jo.

Held og lykke

48

Hej. Tak for dit svar, det er jeg glad for. 

51

Det er fedt at du udforsker det, men din kusine har ret i, at det er noget man finder ud af når man bliver ældre. Der er ikke rigtig nogen på 12 år der ved hvordan de har det med partnere resten af livet - for det er riiiiiiigtig mange år, af dit liv! Du skal nok finde ud af det :) 
Det er fedt at du er åben for muligheden, men der er ingen der "beslutter sig" for deres seksualitet, og 12 år er meget tidligt at vide noget fast omkring den slags. Jeg er sikker på det du føler er helt ægte, men derfor kan det sagtens udvikle sig og ændre sig. Og det kan også være det ikke gør, men alder og tid gør at man bliver mere bekendt med de følelser, og det gør det også nemmere at snakke med andre om. Så hvis du bekymrer dig om hvad dine forældre tænker, så lad være med at fortælle dem noget. Giv det tid, og lær dig selv at kende i stedet for at "beslutte" dig for noget endeligt allerede nu, når du har god tid til at finde ud af det.

43

Hej 

Jeg er sikker på at dine forældre vil støtte dig uanset hvilket køn du er tiltrukket af. Men hvis du ikke føler dig tryk ved at sige det højt endnu er det også helt okay. Det er jo ligegyldigt hvilket køn din fremtidige kæreste ender med at være, så længe vedkomne gør dig glad. 

Ønsker dig held og lykke <3

46

Jeg er 13 og mener også umiddelbart jeg er til piger, men vil heller ikke fortælle det til mine forældre endnu. Jeg har læst at selv om man føler man er til piger er det ikke sikkert det blir sådan ved når man ikke er ældre. Det kan altså godt ændre sig. Jeg har prøvet lidt med en veninde under dynen da vi skulle sove sammen. Jeg fik to tilfredsstillelser så det har så styrket mig i troen på at jeg nok er til piger. Men tror at jeg vil vente til jeg er i alt fald 15 med at springe ud. Jeg vil gerne prøve noget mere og se om det ændrer sig. Held og lykke med det hele.

51

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program