Min far er ikke sød ved mig😥

forumspørgsmål

Min far er ikke sød ved mig😥

forumspørgsmål af
Anonym
11 år
Oprettet 3 år 2 måneder siden

Hej alle

jeg er 11 og har en far der ikke elsker mig lige så højt som min bror vi har en hobby med gamle biler og hver gang der er traf ps traf betyder hvor man kan komme og se andre gamle biler så spørger jeg min far om jeg må komme med men så er det som om han ikke gider at svare mig det er alttid min bror der laver de sjove ting og det er også tydeligt at min far elsker min bror mere end mig fordi min far køber dyrt tøj og sko til min bror og jeg får bare tøj og sko fra Lidl og h&m og der er intet galdt med det men jeg syndes bare the er snyd for det er sku mig der laver alle pligterne i huset det gør mig rigtig ked af det og hver gang jeg kommer til at bande så får jeg en kæmbe skideballe og får atuarest og hver gang min bror bander så er ikke nogen der siger noget til ham ps jeg har brug for noget omsorg ( hjælp mig ) 

Kommentarer

Jeg synes ikke det er i orden hvad din far gør. Har du haft en snak om at det ikke er i orden hvad han gør. Måske kan du tage din mor om det du går og tumler med. 

62

Jeg er virkelig ked af at høre hvordan du har det med din far :( Hvad siger din mor til det?

Det er en rigtig god idé at tale med nogen om det, for alle børn skal have omsorg. Fortæl det, du har fortalt her. Måske tænker din far ikke så meget over det.

57

Hej Emil 

jeg har taget min mor med ind i det og der er blevet gjordt noget ved det  

ps mange tak for hjælpen🙃

58

Det er jeg glad for at høre. Rigtig godt gået af dig, og du må have det godt. 

49

jov tak og i lige måde

59

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program