Komme eller ej?

forumspørgsmål

Komme eller ej?

forumspørgsmål af
Mathilde
16 år
Oprettet 1 år 4 måneder siden

Jeg har haft en diskussion med nogen af mine gymnasieveninder om sex og vi var bestemt ikke enige. De mente at sex godt kan være hyggeligt og vellykket selvom de ikke kommer. Jeg er helt uenig. Jeg synes kun sex har været godt hvis jeg har fået orgasme(r). Hvordan ser I andre på det?

Kommentarer

Jeg er enig med dig - jeg skal helst have 4-5 orgasmer

37

er 13 år

37

Altså er nok lidt enig med dig. Drenge kommer jo altid, det er i alt fald min erfaring. Så synes jeg godt piger kan have den samme ret men drenge er jo tit hurtigt færdige og så blir det måske ikke altid til det helt store. Jeg gør selv det at hvis drengen er færdig og kørt træt så onanerer jeg bare selv færdig foran ham for jeg VIL altså også have noget ud af det. I starten syntes jeg det var lidt pinligt men nu har jeg bare vænnet mig til at gøre det.

34

Jeg vil enlig sige både og. Jeg synes sagtens man kan se tilbage på sex med en fyr med glæde selv om man ikke er kommet for det kan jo godt ha været både intimt og kærligt. På den anden side, hvis jeg ikke er kommet så er det første jeg gør når han er gået (hvis altså det har været hjemme hos mig) det er at gøre mig selv færdig. For orgasme skal man jo have. Så jeg synes altså det er lidt både og. Jeg er 15.

37

Hvordan kan i snakke om at det er jeres ret?? Vi drenge er bygget med et langt mere følsom punkt ude på spidsen, det er ikke noget drengen kan gøre ved, nu skal i stoppe, eller frigive jer selv lidt mere og prøve at føle jer trygge omkring og med jeres partner, det hjælper på det. Men stop jer selv med at kræve så og så mange orgasmer, det er jeres eget problem tbh.

25

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program