tør ikke sige

forumspørgsmål

tør ikke sige

forumspørgsmål af
Anonym
Oprettet 14 år 3 måneder siden

hei
jeg har et lille problem. Der er  fordi på den gamle skole jeg gik på
oplevede at to af mine klassekamerater fortalte den dreng jeg godt kunne lide at jeg kunne lide ham. og de grinte af mig og sådan fortalte ting om mig til ham bag min ryg f.eks. at jeg ikke passet til ham fordi jeg var alt for lille. nå men det er egentlig ikke det store problem. Det store er at jeg i den nye klasse jo har fået nye venner og der har jeg været forelsket i en og har så fortalt det til NOGEN af mine bedste venner nåh  men ihvertfald når vi så holder fester og fødselsdage og sådan så er vi altid i den alder hvor vi skla snakke om hvem vi kan lide. OG her kommer problemet: jeg tør aldrig at sige hvem jeg kan lide fordi jeg er MEGET bange for2 af de andre piger vil sige det videre og gøre grin med det og jeg stoler heller ikke helt på dem. Jeg havde bare ønsket i min gamle klasse at jeg aldrig havde sagt det hvem jeg godt kunne lide og nu er jeg bange for det sker igen. DET ER også fordi jeg føler mig presset til at sige det til dem men jeg stoler bare ikke på dem  også bliver de også lidt sure fordi jeg har fortalt til nogen af mine gode venner men ikke til dem

kh claire HÅBER I KAN HJÆLPE

Kommentarer

jeg forstår dig rigtig godt har det samme problem

386

Hej, jeg forstår også godt dit problem.

jeg har også selv prøvet sådan noget et par gange.

hvis du ikke tør fortælle dine nye venner hvem du godt kan lide, af frygt for at det bliver som i den gamle klasse, synes jeg at du skal snakke med dine nye veninder om det.

hvis de er nogle rigtige venner vil de lytte til dig og gøre hvad de kan for at du ikke skal frygte det. Det er jo et fantastisk samtaleemne og det er ærgeligt hvis du skal gå glip af det på grund af din gamle klasse. Jeg synes at du skal fortælle dine veninder hvordan du har det.

mvh. Karen

361

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program