Selvmord-Mit barn-ønsker

forumspørgsmål

Selvmord-Mit barn-ønsker

forumspørgsmål af
Anonym
Oprettet 10 år 2 måneder siden

 Hej..

Jeg er en pige på 17 år,går i 3g det er jeg glad for,men overvejer døden i sted for, jeg kan ikke klare mig selv mere. Har allermest lyst til bare at hænge mig ude på vores badeværelse. Jeg bor i en lejlighed sammen med min kæreste J og så har vi en lille pige sammen, som er 10 måneder. Hende er jeg rigtig glad for,og jeg vil jo ikke gøre hende ked af det. For hun er mit et og alt. Men mine tanker er bare stærkere end alt andet. Og for 3 år siden forsøgte jeg også selvmord, men døden var ikke lige med mig desværre. Det hele går faktisk godt. Men tankerne i mit hoved er ved at dræbe mig. Hver gang jeg går i seng om aften er det sidste der går igennem mit hoved at jeg håber at jeg ikke vågner næste dag.
Mange Tanker fra Signe.

Kommentarer

jeg ved virkelig næsten ikke hvad jeg skal skrive for det lyder så tragisk :(

Men for alt i verden prøv ikke mere at lave selvmord selvom, det er rigtig rigtig svært at stoppe

snak med de folk omkring dig , din kærste og med en sykolog måske og lav ting sammen med mennesker som gøre dig glad og gør ting som du elsker.

Prøv og tænk på hvor ked af det din datter bliver hvis hun finder ud af at hun ikke har nogen mor der følger hende og hjælper hende gennem livet og tænk på din kæreste hvor hårdt det også bliver for ham. !! HUSK de fleste ting her i livet kan næsten altid løses. Så giv dit liv en chance og nyd det og for det bedste ud af de dage der kommer. mere kan jeg næsten ikke skrive bare prøv at finde løsning og snak med folk !!! for det meste er det meget bedre at komme ud med de ting som plager os meget :^)

HÅBER VIRKELIG det kan hjælpe dig !!! 

mange opmuntrende smil fra clara : `) 

ps. prøv at se hvor heldig du er: du har en kæreste og en datter og du bliver måske også snart student efter som du går i 3g.  SÅ NYD det og for det bedste ud af det <3 

238

 

Hej Signe.
Det gør mig ondt at høre, at du har det sådan. Kan godt sætte mig i dit sted. Men husk på du har et barn. Du skriver hun er alt for dig. Prøv og tænk hvis hun fik at vide om måske 6 år. At hendes mor valgte at tage livet af sig selv. Det må være så frygteligt for din pige. Seriøst det er da sejt du kun er 17 år, og du går i 3g og har en kæreste og et barn.Bare det du kan gå i gymnasiet imens det er så flot jeg er virkelig stolt på dine vegner. For der er mange på din aldre som ikke for noget begrund af de har fået et barn.
Det værste er at have selvmordstanker, kender det for godt selv. og det værste det er at stalestikken viser at dem der har prøvet selvmord før de har højere sandsynlighed ved at få det ud i livet. Så søde Signe få hjælp. Du kan ringe til livslinien på 70201201 fra kl 11-23. hverdag. Jeg synes du skal gå ind på chatten her på cyberhus på mandag og fortælle hvordan du har det Fra Mandag-Torsdag 14-19.
Håber det bedste for dig, og du skal seriøst skriver herinde hvis der er noget.
Smil fra Felicia.

218

Hej Signe

Det er nogle rigtig svære tanker du går med, og jeg synes det er meget vigtigt at du ikke går alene med dem.

Nogle gange kan de problemer og tanker man bærer alene blive uoverskuelige, og så kan døden måske virke som den eneste udvej. Sådan mener jeg ikke det behøves at være. Ved at dele dine tanker og bekymringer med andre kan den smerte, jeg kan forestille mig du går med indeni blive mindre og dermed blive lettere at overskue. Det kan være rigtig svært sådan at skulle dele sine tanker med andre, men jeg ved at det kan nytte...at det kan gøre en forskel.

Snak med din kæreste, dine forældre eller nogle andre voksne omkring dig om hvordan du har det. Hvis du synes det er svært at dele tankerne med dem du har tæt på dig, kan du måske ringe til livslinien på 70 201 201, og starte der. Der sidder rådgivere alle ugens dage kl. 11-23, der er vandt til at snakke med unge der har ondt i livet og har selvmordstanker.

DeBedsteHilsner

Niels-Christian

244

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2017 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Insafe- & Daphne program