Synes i ikke det er kedeligt?

forumspørgsmål

Synes i ikke det er kedeligt?

forumspørgsmål af
Anonym
Oprettet 11 år 1 uge siden

Undskyld, jeg spørg jer, men synes i ikke at det er totalt kedeligt i debaterne, det er jo hele tiden de samme der skriver tilbage, til dem som skriver noget. Det er jo lidt synd for dem, som skriver hvis de regner med flere svar.. ? Hvad synes  i ?.

Kommentarer

Jeg synes også, at det ville være dejligt, hvis der var flere, der skrev deres mening i debaterne. Jeg kan kun opfordre alle der læser denne debat til at gå ind i debatforum og se om der ikke er noget de har en mening om. 

Jeg ved ikke, om der er noget, man kan gøre for at få mere gang i debaterne. Måske kan de voksne, der tager ud på skoler og snakker om netsikkerhed, fortælle eleverne lidt mere om debatforum herinde (jeg ved ikke om de gør det i forvejen).  

 

237

Der skal gang i den i hele cyberhus, for der er ikke særlig mange kommentar på hvad folk skriver rundt omkring også i de der fortæl din historie, for hvis der ikke er nogle der gider kommenter det så ender det med at måde børn & unge ikke gider skrive der i, for der er nok en grund til de skriver.

218

Jeg synes også godt at der kunne være mere gang i debatten. Jeg bruger også en anden hjemmeside hvor der er mere gang i debatterne. MEN de voksne på den side tjekker bare ikke serlig tit hvad der bliver skrevet. Der var fx en opfordring til selvmord i 9 dage før den blev slettet af de voksne. Mange ting får lov til at stå der, men når de så sletter noget, så skriver de ikke hvorfor. Jeg har fået slettet noget jeg har skrevet derinde og jeg forstår ikke hvorfor. Jeg blev ret ked af det, for jeg tænker også at andre måske tænker at jeg har skrevet noget grimt siden at det er blevet slettet.

Hvis der var mere gang i debatten herinde, ville jeg slette min profil på den anden hjemmeside.

310

Det kunne også være meget ret, hvis folk gad og give sin mening til debaten lige meget, hvad når de ser der er en ny debat, at de så lige giver nogle ord med. For nogle gange er der altså ikke nogen der for svar på det de spørg om.

262

Kan man ikke komme ud med denne her side på en eller anden måde, det kan jo godt være at der ikke er særlige mange der kender siden, og så derfor er det nok de samme der svare i de der debater. Det er bare synd, når folk har brug for hjælp.   

251

Jeg tror, at der er mange der kender siden. Der kommer en del breve til brevkasserne og chatten er næsten altid optaget. Det er bare debatterne, der ikke bliver skrevet så meget i.

317

 jeg vil da gerne skrive :p

306

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2017 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Insafe- & Daphne program