selvtillid mm

forumspørgsmål

selvtillid mm

forumspørgsmål af
Laura
15 år
Oprettet 8 år 2 måneder siden

Hejsa, jeg har et par spørgsmål mest til drenge men piger må selvfølgelig meget gerne byde ind :-) - hvor meget betyder vægten? Altså foretrækker du helt slanke piger der har markeret mave osv eller foretrækker du buttede piger, en mellemting...?? - hvor meget betyder bryst str? - højden? Det skal siges at jeg foretrækker 100% ærlige svar, jeg forventer at der er nogle der vil komme med en "alle er smukke på være deres måde" tale, men det er bestemt ikke hvad jeg er ude efter. jeg er en pige på 15 med ekstrem lav selvtillid og selvom jeg er god til at skjule det, plager det mig utrolig meget. ville være rigtig fedt hvis nogle gad at deltage i debatten, måske også piger der selv har lav selvtillid, eller har nogle råd til at få bedre ?? .. god dag :-)

Kommentarer

Hej
Jeg er en pige 15 år jeg har også et lavt selvværd, men det er mere når jeg skal sige noget. I forhold til dit spørgsmål, vil jeg sige at vægt og højde, bryster, røv osv. betyder noget for drenge. For ligesom nogen piger kigger drenge på det ude på. Drenge finder en pige på det ydre, men det er det indeni som holder på kærligheden. Dvs. At hvis en dreng skulle vælge mellem en tynd og ond pige eller en tyg, men sød pige ville han nok starte med den tynde indtil han fandt ud af hvor ond hun var også vælge ud fra personlighed næste gang.
Håber du får det bedre

447

Du ønsker ikke en "Alle er smukke på hver deres måde" og fair nok, det vil jeg ikke begynde på, men i forhold til vægten, så ville min ideelle drømmepige hverken være helt vildt tynd (skinny) eller helt vildt buttet, men en lidt undervægtig/overvægtig pige har jeg intet imod. Tror også de fleste drenge favorisere piger med "former" frem for alt andet, men om det så ligger i den lidt overvægtige kategori eller lidt i den undervægtige så gør det skam ingenting :)

Højdemæssigt har jeg kun et krav. Har ikke lyst til at blive kærester med en pige der fx. er et hoved højere end mig selv. Ærligt talt så ville jeg foretrække at alle mine fremtidige kærester var min højde eller lidt lavere ^^

Størrelsen på bryster siger mig ikke rigtigt så meget, det er ikke det som er afgørende for mig, jeg synes det fungere mere som en slags bonus hvis en pige man kan lide har lidt større end det sædvanlige.

Men hvis vi skal nå frem til en pointe i det, så kan jeg slutte med at sige at jeg fx. ikke føler jeg har en bestemt type pige jeg synes er attraktiv, det plejer bare at være helt tilfældigt hvis jeg synes om en pige - fx. piger der smiler meget eller har nogle helt bestemte øjne, det er typisk sådan noget der får mig til at "falde for dem" hvis man kan sige det sådan og hvis jeg først synes en pige har nogle smukke øjne, så tro mig, så skal der meget til for at jeg ville stoppe med at synes om hende.

Men håber det er noget du kan bruge - hav en fortsat god dag :)

436

Nu håber jeg, det er okay jeg svarer - Jeg er en dreng. Men jeg har det sådan her: Jeg har ikke mange krav til udseendet. En evt. kæreste skal være nogenlund min højde, ikke veje 400 eller 4 kg, så er jeg fint tilfreds. Men okay, jeg kigger heller ikke på røv, bryster eller former.

498

Hejsa anonym pige :)

Hvis man bare 100% skal se på udseendet, så vil jeg sige at en pige med nogle gode former (især en god bagdel) er det smukkeste der er. Men jeg vil bestemt ikke være sammen med en pige der er gudesmuk men inden i bare er en B*tch..... Som sagt i en anden kommentar, udseendet tiltrækker drengene i starten men personligheden holder sammen på drengen og pigen :)

Og angående make-up, lad være med at brug alt for meget af det, lidt er bedst :)

- hilsen 18-årig dreng :)

456

Det er ikke hylsteret der gør en pige smuk. Det er pigens sjæl der viser hvor smuk hun er.

Mvh dreng på 15 år

434

En pige må maks være 10 cm højere end mig..for er selv 1.60 og det smadre min selvtillid totalt
Om hun er for tynd eller for tyk er ligegyldigt for mig
Normalt ville jeg ikke falde for en pige som er ret overvægtig, men hvis hun er sød, støttende og forstående betyder det ikke så meget
Generelt synes jeg nærmest alle piger er pæne, men det er personligheden der gør dem smukke .-.

507

Hej allesammen. Tak for svarene, de kunne helt sikkert bruges :-)

God dag

483

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2017 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Insafe- & Daphne program