Første kys

forumspørgsmål

Første kys

forumspørgsmål af
Ida
15 år
Oprettet 2 år 3 måneder siden

Hej der ude 

Jeg er en pige på 15 år og jeg skal til den her fest om en uges tid, til festen kommer vi til at være to piger og to drenge, den anden pige og en af drengene har noget kørende og de vil gerne sætte mig og ham den anden drenge sammen, men det er ikke som en slags kæreste ting, det er som i vi skal kysse hele aften og det vil jeg også gerne, men jeg kender ham ikke og har aldrig kysset en dreng før (jeg ved at han har kysset med mange piger) Jeg er bange for at det bliver en smule akavet så snart de to andre er gået i gang. Nå men spørgsmålet er så: Hvad kan jeg gøre for at forbedrede mig selv bedst på det her, og er der noget jeg særligt skal være opmærksom på for at gøre det til en bedre oplevelse?

Kommentarer

Ikke overtænk det så meget. Du kan øve dig ved at kysse dine fingre og lade som om det er 2 læber hvis du virkelig vil. Men som en der var virkelig nervøs over sit første kys kan jeg sige med sikkerhed det ikke er så kompliceret som man er bange for. Det lykkedes da for mig på trods af jeg ikke vidste hvad dælen jeg lavede.

Hvis han har gjort det flere gange så tror jeg klart også han nok skal ligge op til det og kysse dig. Så kan du jo bare prøve at efterabe det han gør med sine læber. 

48

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program