slået op..

forumspørgsmål

slået op..

forumspørgsmål af
Anonym
14 år
Oprettet 1 år 8 måneder siden

jeg er lige slået op med min kæreste, vi er lige ved at runde et år hvor vi har været sammen.

hun er ved at finde sig selv og jeg ved ikke hvad jeg skal stille op med mig selv. jeg ved ikke hvad meningen er med at hun slår op, det går ud over os begge og jeg føler mig rigtig skyldig..

 

jeg er rigtig ked og føler ikke trang til at leve.. hvad kan jeg gøre?

Kommentarer

Det er helt normalt at blive meget ked af det, når et forhold går i stykker - især når det ikke er noget du selv ønskede skulle gå i stykker.

Du skal huske på, at livet går op og ned. I nogle perioder er vi glade, i andre er vi ulykkelige. Selvom du har det rigtig dårligt lige nu og ikke har så meget mod på livet, så huske at du kun er 14 år og at du har hele livet foran dig. Selvom det er hårdt lige i disse dage og uger, så skal du nok blive glad igen. Du skal nok komme over hende igen og finde kærligheden igen.

Det er okay at have det dårligt og være ked af det, men ligefrem at opgive livet må du ikke gøre :-)

Mit råd til dig er at huske dig selv på, at du nok skal blive glad igen, men at det tager noget tid. Prøv at bruge energien på at gøre ting du godt kan lide. Måske kan du også prøve at komme ud med dine følelser ved at skrive digte, tegne, male eller lign.? Du kan også bruge din familie eller dine venner til at komme ud med, hvordan du har det, så du kan få noget afløb for dine følelser.

Jeg håber, at du snart får det bedre :-)

51

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2017 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Insafe- & Daphne program