Hvad kan man snakke om med piger?..help me!..

forumspørgsmål

Hvad kan man snakke om med piger?..help me!..

forumspørgsmål af
Anonym
Oprettet 12 år 5 måneder siden

Ja hvad kan man snakke om med en pige som man er forelsket i? og pigen ik hvad at man er forelsket i hende.. hun skriver aldrig til mig, det er altid mig der skriver til hende.. og kan det være et tegn på hun ikk kan lide mig?.. hvad kan man snakke om? kom med mange forslag tak!.. ved søriest ik hvad jeg skal sige eller noget.. her kommer måden vi skriver på: hun er x jeg er - -:Hej, hvad laver du? x: sidder og høre musik, dig? -: laver ik noget, lige kommet hjem fra fætter.. x: okay. :D og slutter samtalen..

kom med forslag til hvad man kan skrive til hende osv.

hvad kan man gøre for imponere hende?

hvad kan man gøre for at hun vil tale mere med dig?

 

vi går i samme klasse, men snakker aldrig ik sammen i klassen.. vi siger overhovedet ik engang hej til hinanden eller noget..

Kommentarer

Hej Anonym

 

Det ser ud til at der er en pige som du kan lid?

 

Du kan spørg hende hvad hun kunne lid at lave i fritid og hvad der er af fritids ting?

og du kan også spørg hende om hun har lyst til at snakke med dig om hvordan det går og fortælle hende at du kan lid hende som hun er. og om hun har lyst til at tag i byen og kigge lidt på tøj eller musik? som der er meget intressant :)

 

det er hvad jeg kan sige til dig :)

1130

Hej, Jeg er 17 år.
Der er en pige som jeg er virkelig forelsket i, jeg var til en fest hvor vi kyssede lidt vi har ikke være særlig meget sammen IRL men har snakket en del over face. Nogle uger senere var der en fest til hvor jeg tænkte jeg ville prøve at gå "All in" jeg købte en ring til hende, jeg ville vente til hun var alene og derefter gå hen til hende for at fortælle jeg var forelsket i hende og gav hende ringen. Hun var meget taknemmelig osv... bagefter gik vi indenfor vi sad ved siden af hinanden og jeg prøvede at kysse hende hvor hun afviste mig :C "Hun sagde hun var forkølet" og ville dermed ikke smitte hvis jeg skal være ærlig tror jeg ikke helt på det er derfor siden da har vi ikke snakket sammen og det har vare været lidt "Akavet" Er det noget jeg gøre?
Tak på forhånd :)

1110

du går direkte hen og siger:

mangler din far en frisk svigersøn:):):)

(det ikk sikkert det virker, men du får et grin tilbage);D

1112

 Virker Hver gang! xD

1121

Har faktisk brugt den sætning før. Endte i succes men det er godt nok også bare pinligt, altså hvis det slår fejl ;-)

Prøv den drenge, den virker og ellers er det bare et alletiders grin. Og som alle jo ved kan piger godt li at grine :-)

1103

-ved du hvor tung en isbjørn er?
-nej??
-tung nok til at bryde isen ;)

1151

Det er en vidt god ting at sige virker 100%

652

Jeg kan godt se at du er frutreret over det! Piger kan være meget svære at have med at gøre, især når man starter faktisk at finde interesse for dem.

 

Jeg syntes at du skal finde noget som i begge to interesserer jer for. Et band/sanger? En form for musik? Sportsgren? Mad? Et eller andet.. på den måde bliver det ikke det samme gamle"hej hvad laver du?"

I kan også lave en lille leg, som jeg syntes er sjov som en lille icebreaker. Den hedder ikke noget, men de går ud på:

 

Du starter med at spørgen hende om noget, fx. hvem er din yndlingssanger? Og så siger hun måske... Beyoncé, eller hvad ved jeg. Og så er det hendes tur til at spørge, hun spørger måsker hvad din livret er osv.

 

På den måde lærer i også hinanden at kende, hvilket kan føre til at I måske begynder at snakke sammen?

1092

Hej :-).

Jeg ved ikke hvor gammel du er, men jeg er en pige og er 14, og jeg skriver med drenge om alt muligt! Du kan evt. bare skrive om hvad hun laver og hvis hun så siger hun hører musik, så spørg ind til hvad hun hører og sådan.

Du kan også spørge hende hvad i har for af lektier og om hun har lavet det og sådan..

Du kan også sørge for at gå sammen med nogle af de personer hun normalt går med, og så kommer i måske til at gå i en stor gruppe og så kan du jo bare begynde at snakke til hende eller stille hende et spørgsmål.. Du kunne også sige at hendes bukser er flotte eller bare kommentere dem på den gode måde. Eller noget andet ved hende.
Og så er det selvfølgelig vigtig at du er dig selv, og er imødekommende overfor hende og tør at snakke til hende! :-).

Du kunne også oprette skype og så spørge om hendes skype og så ringe til hende derover, eller måske bare ringe til en stor gruppe hvor hun er i og så bare snak løs om alt muligt! :-).

Og så noget jeg syntes er rigtig dejligt, er at få komplimaner! Især omkring mit tøj, mit hår eller øjne eller ja alt muligt! 

Håber du kan bruge det noget af det :-).
 

1211

hej hvad hedder du `? :D
jeg er en dreng på 15 år og du lyder interessant ;)

1144

 Det bedtse du kunne gøre er at snakke lidt om hvad hun laver i fritiden, og virkelig sætte dig ind i det. hvis hun nu ridder, så lad være med at sige: "nå okay" Så kan du fx sige, okay, det lyder da interresant, har du din egen hest. og så videre :)

1193

bare sig til hende at du kan lide hende!!! ha' en god dag:-D

1233

jeg tror faktisk det ville virke :)

1170

hey jeg er en fyr på 18 år. Jeg har noget kørende med en pige fra min skole. Mit problem er at jeg har meget energi det plejer ikke at være et problem men denne her gang er det nok fordi jeg aldrig har været så forelsket i hele mit liv. Så nogle gange når jeg har masser af energi så taler jeg før jeg tænker og gør nogle mærkelige ting som jeg ikke plejer at gøre.  Hun er ikke så glad for det kan jeg mærke og ved ikke hvad jeg skal gøre for at have kontrol over mig. 

 

1205

 hvad kan jeg gøre for at fortælle hende hvordan det hænger sammen. 

jeg ved fra nogle andre at hun kan li' mig men ikke når jeg ikke kan styre mig selv

1198

 Ta' en pille.

1255

Hej jeg er kun 11 år og har en kæreste jeg inv hende i parken måske med nogle andre og så snakker jeg med hende og leger s p eller k så jeg finder ud af hendes interesser og ting hun gør jeg spurgte hende om vi skulle være kærester over mobil der er det nemlig nemt hved ik' om det var hjælp men… ja det var det

1199

Hej anonyme.
Spørg hende næste gang sådan: Hej hun svare Hej spørg hende hvad hun laver, og hvis det er et svar som keder eller sådan noget så spørg hende om hun har en top 3, hvis hun nu insistrere på at du skal sige din først er der god chance for at du er på den, for så er det måske lidt pinligt for hende, men så siger du at din er hende på 1 og 2 og 3 så bliver hun måske glad og så spørg om hendes og nu svare hun så kan du være heldig at hun siger dig på 1,2 eller 3.
Hvis det nu ikke er nummer 1 er det jo altid en begyndelse og så skal du kæmpe videre og sige at hun er smuk, men heller ikke sådan helt random som: du smuk.
Men sig at hun er flot på sit facebook profil billede (hvis hun har facebook).
Og i skolen så bare gå rundt sammen med hende og hendes venner.

1210

Heej jeg vil bare sige at nogen gøre det over mobil og nogen gøre ikke det bedst at gøre det face to face det ěr måske svært at gøre hvis der ěr andre så bare gøre det når hun ěr alene;-)

1177

 Hvis du gerne vil fortælle hende du kan lide hende kunne du jo bruge den her:

Dig: Hej, hvad laver du? :)

Hende: ikke så meget, dig? :)

Dig: Tænker bare på en vidunderlig pige :)

Hende: Hvem? :)

Dig: Dig <3

 

But dude you are not alone, har fået at vide jeg skulle prøve at skrive det til en, som jeg godt kan lide, men tør sgu ikke, og mangler også lidt jeg selv kan skrive med hende om :)

1200

Det virkede faktisk:P

1093

Jeg tror jeg vil prøve det :)

1192

Du kan sige til hende: "Hey skatter du er min iaften. Jeg henter dig klokken 19 præcis"
Det ikke sikkert det virker, har nemlig aldrig prøvet det selv

1225

 Man kan spørge hende om vi skal bolle og mange andre ting 

1223

Hvis man siger dét, så skal man ikke blive sur hvis man får en lussing eller et mærkværdigt blik.

1038

 Spørg hende om hvad hun egentlig laver i fritiden. 
Så skal du spørge ind til det, ikke noget med at sige "okay." Så er samtalen forbi og det er akavet. Spørg hvad hun synes om det eller sig at det lyder friskt eller sådan noget. 

Hvis man så kender hende lidt bedre, så kan du spørge om hun vil med ud at fiske eller gå en tur i byen eller du lige har lyst til. Så kan i få en masse at snakke om gennem det. 

1073

Hej Jeg har startet et nyt job i Securitas. og der var en pige der der også startet et nyt job, og jeg har lidt problemer med at tale med hende. hun er smart, og vi har fælles interesser. men vis jeg spørge hende ud, og hun siger nej. Vi må arbejde sammen unsett og vi var kun arbejdede 2 uger. Jeg bor i en helt anden by end hendes 38 minutter væk.

hvad skal jeg gøre?

1221

Kom nu drenge! så svært er det altså ikke at snakke med en pige? bare sørg for at snakke ordenligt til hende, og så sørg for at være ærlig når du kommer med komplimenter! 
og hvis du gerne vil være sikker på at fastholde hendes opmærksomhed. så lav lidt sjov med hende. for eksempel:

Dreng: Noget noget noget...
Pige: Svar svar svar.
Dreng: Ej, hvor sødt, din næse bipper ligesom når du snakker!
Pige: *En smule forvirret, og ved ikke hvordan hun skal reagere så hun svarer): Undskyld hvad?
Dreng: Ej, nu gjorde den det igen. (Lille Fnis).
snakke snakke videre.
 

så gå nu lige ud og scor nogle piger alle sammen!

1187

Hej Anonym.

Altså det med piger handler bare om at snakke om noget de vil, altså for at få dem igang :D
Du kan spørger om hvad hun går og laver ? eller hvad hun laver i sin fritid som der er blevet sagt :)
altså i bund og grund handler det om at få så meget info ud af hende... :) Så føler hun at hun kan stole på dig :) god samtal med hende håber dette hjælper lidt hehe :D

1275

Heeey jeg er en dreng på 15 og er endelig blever forelsket i en pige, men nu er det dig det handler om:) en af vores samtaler går sådan her :) (facebook) Det handler om at formatere hendes pc :) weird :P 


pige: Ej ved du havde? Er hardcore så gemmer lige mine billeder på usb stik og så gør jeg det sgu!!! Min computer cirker nok ikke bagefter, haha <3

Mig: hehe:) den sletter alt så husk at gemme din billede af dig. smukke <3

Pige: Det er jeg ved nu <3 hvor længe tror du det taget? to timer? <3 :(

Mig: Det ved jeg ikke smukke, har aldrig gjordt det før <3 Men godnat skal være klar til løbet imorgen :)

Pige: ALDRIG? Arg betrykkende. Har ingen computer mere snart <3 Sov godt søde!

Mig: Sweet dreams, Smukke <3

Pige: <3

Måske kunne det hjælpe lidt så har du måske fundet måden at skrive til din pige på :) Jeg er i Friend Zone :( men det skal nok ændre sig!!

1209

 Hvordan kom u til at skrive sådan der til hende pigen du er forelsket i?

1219

Spørg nogle af dine venner om de har hendes nummer. Hvis ikke at de har det, så spørg om de måske kan spørge nogle af hendes venner om hvad hendes nummer er. Hvis ikke det dur så prøv måske at checke facebook eller endda google hendes navn.
Når du så har fået hendes nummer så kan du bare prøve at skrive hej/hey til hende en eftermiddag.
Hun vil nok spørge om hvem det er og så kan du starte der fra.

1122

hej jeg er forelsket i en pige fra min klasse men hunved det godt fordi når jeg går sammen med hende så siger mine drenge venner det bare mens hun står lige ved siden af mig. men jeg har hendes mobilnummer men jegved bare ikke hvordan jeg kan skrive noget som hun kan lide ved mig eller hun synes er noget vær jeg har invittered hende i bio men hun sagde "kan ikke desværre:(" fordi hun skulle spille fodbold..... men jeg vil gerne vide hvordan jegkan komme i kontakt med hende og måske også komme længere ind på hende
 

håber på hjælp

1172

Du kan jo prøve at spørge hvornår eller hvilke dage hun går til fodbold. Når du så ved det, så prøv at arrangere noget :)

1068

Hej jeg er en dreng på 12 jeg er forelsket i en pige i min klasse og
Jeg ved ikke hvad jeg skal sige. Hun er blondine og vildt sød.
Jeg har prøvet at imponere hende men det hjælper ikke
Med karate,fodbold. Er selv blondine og meget sød

Help me!!!!!

1173

Spørg hende om hendes far er millionær Og når hun svarer nej så siger du bare Når dine øjne ligner ellers bare diamanter

1121

Hej!
Jeg er en dreng på 15 år. Jeg er forelsket i en rigtig sød pige som jeg desværre ikke har kontakt med, jeg skriver med hende på facebook meget sjældent fordi jeg ved ikke hvad jeg skal sige til hende. Vi har gået i klasse sammen siden 7, jeg flyttede desværre så skole i starten af ottende pga en konflikt mellem mig og en lærer. Jeg bor i odder hun bor i Horsens så det kan være lidt besværligt med transport. Men alt i alt så er jeg smask forelsket i denne her søde pige og det har jeg været i 2 år nu! Vil i ikke være søde og hjælpe mig med at få kontakt til hende eller fortælle mig hvordan jeg får det? og hvordan jeg kan få hende som min kæreste? det er mit største ønske i hele verdenen.
På forhånd mange tusinde tak ❤

1078

Hej,
Bor I Spanien saa derfor er der nogle ting som ellers havde vaeret maerkelige (papegoejerne for eksempel).

Jeg er selv blevet lun paa en pige for noget tid siden, hun havde godt nok kaereste, men da jeg skrev til hende svarede hun tilbage og sagde at vi sagtens kunne vaere venner. Paa sidste skoledag loeb jeg, lige inden hun smuttede ud af porten , lige en i hendes favn og gav hende et kram som hun gaengaeldte, saa spurgte jeg om ikke vi
skulle ses i loebet af sommeren og vi fik hurtigt aftalt "Saturday night". Vi moedtes paa stranden og gik langs strandpromenaden og snakkede om alt muligt (om hvad vi hver i saer skulle bruge sommeren paa, hvad der gik i biffen, hvilke film vi bedst kunne lide, ridning og judo, dans og saxofon, osv...) saa kunne vi ikke rigtigt finde paa noget at sige. "Har du lyst til en is?"- spurgte jeg hende saa og jeg koebte en til os hver.
Vi satte os paa en lille kant hvor vi kunne se ud over havet og nogle papegoejer floej over os saa sagde hun at hun froes og det trick kendte jeg jo godt saa jeg tog min jakke af og lagde den over hende og hun lagde hendes hoved paa mit ben og jeg begyndte at nuse hende i haaret. Saadant sad vi i nogle minutter men saa saa vi at klokken var blevet mange og jeg fuldte hende hjem. Da vi naaede til hendes opgang og sagde farvel boejede hun sig frem og kyssede mig paa kinden, smilte og forsvandt.
Hun droppede kaeresten og vi kom sammen. Vi har vaeret sammen i et halvt aar nu.

Hvis jeg var dig ville jeg bare gaa direkte over til hende og sige at du rigtigt godt kan lide hende og invitér hende ud; hun vil helt sikkert hellere have dén fyr end dén som ikke engang siger hej naar i moedes og smiler fjollet til hende hver eneste gang i faar ojenkontakt.
Held og lykke + mod og saa bare kast dig ud i det selvom du er nervoes.

1113

Alstå jeg har gået i parrelel klasse med den her søde pige i 2 år og var til dimissions fest her den anden dag hvor alle 9. Klasserne var med vi snakkede meget sammen og holdte i hånd og kiggede hinanden dybt i øjnene og de skulle til en fest i den by jeg boede i så de kørte med mig der ud og vi sad ved siden af hinanden i bilen pg holdte hinanden i hånden og jeg nussede hende på låret da de var kommet frem og de 2 andre var gået sad hun tilbage i bilen og vi kyssede også har vi skrevet lidt sammen efter men det har også bare været det samme:
Hej :-)
Hej :-)
Laver du? :-)
Er sammen med en veninde dig? :-)
Keder mig :-)
Okay :-)

Det er altid mig der starter også sker der ikke mere jeg har spurgt hende om hun bare kyssede mig fordi hun var fuld og hun skrev: alstå jeg gjorde det fordi at du virker sød :-)

Ved bare ikke hvordan jeg skal komme til at skrive mere med hende :-(

Plz hjælp mig :-)

1129

Hejsa er 14 år har også selv en pige jeg godt kan lide jeg startede med at spørge ind til hvordan det gik og så begyndte jeg at skrive hjerter til hende og i dag er vi kærester

1177

Gå bare hen til hinde og sig Hej. Måske vil
Det gå gådt

❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤

1140

går alting for at virke interasant

exp
dig hej hvad laver du
hende hører musik
dig hvad hører du
hende (hvad hun nu høre)
dig nej hvor vildt det går jeg også
lige maget hvad hun siger så lyv og hold samtalen kørene

1140

Hejsa jeg begyndte bare at skrive hjerter til hende og hun viste interesse og i dag er vi kærester:-)

1159

Drik hende stiv, så skal du nok få scoret hende, + et par andre hvis du
Lyster. :D det virker for mig

1151

altså jeg kender det godt bare omvendt ;) men prøv at holde samtalen kørende og stil åbne spørgsmål som fx hvad lavede i så hos din grandfætter altså sådan noget meen du må ikk skrive for tit det blir bare så akavet for det at blive spammet det er måske ikk ligefrem det sjoveste men fortsær med det du gør for i vil nok en dag få en god samtale :) held og lykke

1166

DU MÅ ALDRIG BARE SKRIVE OKAY DET ER SÅ AKAVET OG EN SAMTALE DRÆBER VIREKLIG. MEN HVIS DU GØR MÅ DU IKK KUN SKRIVE DET DER SKAL VÆRE BOGET ANDET OGSÅ :-D

1137

*noget

1193

Du skal bare spørge om hun vil lave noget en dag efter skole?
Jeg er selv en pige, og hvis en dreng spurgte mig om jeg ville lave noget efter skole, eller fortalte mig at han godt kunne lide mig, kunne jeg aldrig drømme om at sige nej, ligemeget hvor uinteressant han end var.
Og hvis i skriver, skal du spørge hende ind om de ting hun laver. Eller fortælle hende at den bluse hun havde på i dag var rigtig pæn til hende. Eller at farverne matchede hendes øjne. Så bliver hun glad, ligemeget om hun kan lide dig eller ej:)
Og husk nu, du skal ikke være bange for at fortælle hende at du synes hun er sød, for piger synes måske den ene dag at en dreng overhovedet ikke er interessant, og den næste dag kan han være nok så sød.
Men ihvertfald, good luck, håber for dig at du scorer drømmepigen;)

1094

man kan prøve at se om man har nogen fælles interesser men ikke tal for meget om dig selv spørg ind til pigen

1182

hej anonym

Du kan tage springet og spørge hende ud på en date og så tage hende med ti noget du kan lide og se om i har noget til fælles. Hvis du syntes at det var sjovt og hyggeligt så spørg hende igen og håb det bedste, men det er ikke verdens undergang hvis hun siger nej ........

1122

Sider

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2017 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Insafe- & Daphne program