Kan jeg være gravid?

brevkassespørgsmål

Kan jeg være gravid?

brevkassespørgsmål af
Anonym
14 år
Oprettet 8 år 7 måneder siden

Hej Cyberhus, her igår tog jeg en graviditets test, den sagde posetiv...

problemet er at jeg aldrig har haft sex, anal eller oral? Jeg tænkte wtf? jeg er også sen på den, hvilket jeg ikke har været i et år, er heller ikke blevet voldtaget ELLER NOGET SOM HELST

Jeg ved virkelig ikke hvad jeg skal gøre, jeg var også syg og kastede op får en måned siden? jeg flipper ud, jeg kan også huske alle de feste jeg har været til helt tydeligt, så jeg kan ikke havdet blevet dobet?

er det muligt at "barnet" er Kommet af sig selv? Jeg ved ikke hvad jeg skal gøre, så svar hurtigt plz

 

 

Svar: 

Hej med dig.
Jeg kan godt forstå, at du er rigtig forvirret over graviditetstesten.

Da du skriver, at du aldrig har haft sex så kan du heller ikke være blevet gravid. Det er ikke muligt, at blive gravid af sig selv. Graviditetstests er aldrig 100 % sikre, og ofte er der nogle særlige forhold der skal følges, for at få et korrekt svar, eks. hvornår på dagen man tager den og om der kommer nok urin på. Så du skal ikke være bekymret over om du er gravid. Det lyder også til, at det er et tilfælde, at du har været syg for lidt tid siden. Derudover er det også meget normalt, at ens menstruation er uregelmæssig, og særligt de første par år efter man har fået den. Men jeg kan godt forstå, at du tænker om det har noget med hinanden at gøre. Men så længe du ikke har haft samleje eller har været i kontakt med sæd, så kan du ikke være gravid.

Jeg håber, at du kan bruge mit svar.

De bedste hilsner Pernille

PernilleBs billede
Pernille fra Cyberhus har svaret på dette spørgsmål

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program