Skal til nudist camping

forumspørgsmål

Skal til nudist camping

forumspørgsmål af
Isabella
13 år
Oprettet 1 år 2 måneder siden

hej jeg er en pige på 13 og min mor har bestemmet vi skal til nudist camping... er der nogle der har prøvet det?? jeg er vildt nervøs for det. er det ikke pinligt???

Kommentarer

Hej med dig. Jeg startede da jeg var 13 år med at være nudist sammen med min lillebror og lillesøster og det var også fordi at min forældre ville være nudister. Da jeg fik det af vide var jeg også nervøs. Men det blev næsten lige med det samme normalt for mig at være nøgen. Jeg synes du skal springe ud i det og du finder meget hurtigt ud af at det er helt naturligt og der ikke er noget galt i at være nøgen. Tro mig. De bedste hilsner fra Lucas

163

Jeg har været på naturist ferie siden jeg var 13. Jeg var også pisse nervøs og ja det er lidt pinligt i starten men du vænner dig så hurtigt til det og jeg er sikker på du får det sjovt og får masse venner. Jeg har fået et afslappet forhold til min krop. Du ser hvordan andre ser ud både børn og voksne. Det er altså bare helt naturligt. Men altså hvis du er sikker på at du ikke har lyst så snak med din mor. Jeg syntes ikke hun skal tvinge dig til det. Jeg håber du får det sjovt.

157

Jeg vil starte med at sige at du selvfølgelig skal have lov til at bestemme selv om du vil så du kke bliver tvunget til det. Men jeg vil helt klart anbefale dig at prøve at være nudist for du vil helt sikkert få en masse venner og der er slet ikke noget at skamme sig over at være nudist. Jeg er selv nudist og har været det siden jeg var 11 år.

155

Mine forældre har nogle tyske venner og der er det åbenbart almindeligt med nudistcamping. Tyskerne skulle så herop i sommers og ville godt prøve nudistcamping i Danmark også og de spurgte så mine forældre om de ville med en weekend og det sagde de ja til. Mine forældre spurgte så mig i god tid om jeg havde lyst. Jeg tænkte virklig meget over det for på en måde ville jeg godt og jeg "øvede" mig lidt ved at prøve at være nøgen med nogen veninder. Men i sidste øjeblik hoppede jeg så fra og fik lov at blive hjemme. Jeg syntes alligevel det var for akavet at fremmede skulle se mine bryster og numse og fisse. Men respekt for dem der tør!

164

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program