Single

forumspørgsmål

Single

forumspørgsmål af
MS
Oprettet 10 år 10 måneder siden

Hej, jeg er en dreng på 17 og jeg har aldrig haft en kæreste! Jeg er helt desperat efter en kæreste.. Men jeg kender bare ikke nogle piger, som vil "kan lide mig" eller som "jeg kan lide"! Hvad skal jeg gøre? Jeg er helt lost! Hilsen MS!

Kommentarer

Hej MS

Jeg kan godt forstå at du føler dig presset af at være 17 år, og aldrig have haft en kæreste. Men det er der ingen grund til, du har bare ikke fundet den rette endnu, og måske er det fordi ikke selv har gjort dig tilgængelig. Jeg er selv 20 år og har set fyre der aldrig har haft kærester flere gange, men typisk er det fordi de selv har virket for generte, eller på anden måde ikke har haft fokus på potentielle kærester.

Du skriver selv at der ikke er nogen der kan li dig, hvilket kun betyder at du derved har valgt de piger fra. Hun skal kunne lide dig for den du er! Derudover kender du heller ikke nogen du kan lide. Måske skulle du vurdere med dig selv, hvad du godt kan lide ved en Pige, så kan du måske nemmere finde en som du kunne lide. Men du skal også passe på at du ikke stiller for store krav, din første kæreste behøver ikke være perfekt - det er meget sjældent det er sådan. Så bare slap af, Smil og vær glad, så skal tøserne nok komme :)

håber det kunne bruges - Go jagt :P

604

Jeg er en pige på 21 og jeg har heller ikke haft en kæreste før. Jeg forstår dig godt jeg føler mig lidt presset når alle andre har haft kærester og jeg føler mig lidt unormal. Desuden er jeg pisse liderlig og så er det surt ikke at have en kæreste. Men faktisk vil jeg hellere foretrække at få en kæreste som ikke har haft alt for mange kærester. keg vil ikke have sådan en Karl smart type og det tror jeg mange andre piger er enige i. Jeg går mere efter
De generet typer følsomme typer. Udseendet spiller slelvfølgelig også en rolle men personlighed er vigtigst. Hvis du er interesseret i en pige kan du måske skrive en liste med evt spørgsmål.. Når du så snakker med hende og måske går kold har du altid en nødplan. F.eks hvad hedder din hest? Hvilken musik kan du lide. "Kender du den her film..... når ikke, vil du hjem til mig og se den?" Mange kan godt lide at snakke om dem selv. Så lad hende endelig snakke. Komplimenter er også godt.

649

Og..... Når du snakker med en pige og er nervøs et det vigtigt at du føler dig godt tilpas. Så lad være med at tage bukser på med en plet på eller 2 forskellige sokker eller have hår som stikker ud af næsen. Min erfaring er at det giver en mere selvtillid. Dress to impress....

597

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program