Sex nu?!

forumspørgsmål

Sex nu?!

forumspørgsmål af
Anonym123
14 år
Oprettet 6 år 2 måneder siden

Hejsa, jeg er en pige på 14 år. Jeg har en bedste ven, som jeg virkelig holder af, men måske er det ikke kun SOM VEN..? Altså her i weekenden var vi sammen (som vi tit er, bare som venner), og så drak vi os, for at sige det lige ud, fuldstændig i hegnet.. På et tidspunkt lå vi i sofaen sammen, og så indrømmede vi begge, at vi faktisk havde følelser for hinanden. Senere gik vi ned i kælderen for at sove.. men det var ikke helt det, der skete. Vi havde lige lagt os, og så lagde han sig på mig og begyndte at kysse mig. (Jeg havde intet imod det). Vi havde ikke sex, da vi begge havde nattøj på osv., men vi sov i ske resten af natten.
Nu er der så gået et par dage, og vi har snakket sammen, og fundet ud af, at det faktisk ikke bare var fordi, at vi var fulde, at vi sagde det. Vi KAN rent faktisk godt lide hinanden, og jeg vil rigtig gerne have sex med ham, så nu er spørgsmålet bare.. "Skal jeg sige til ham, at jeg gerne vil?"
- Håber, at I kan hjælpe mig:))

Kommentarer

Hejsa :)
Jeg syntes at det er rigtig dejligt for dig, at han også har det på helt samme måde som dig. Det er altid rart med gengældte følelser. Hvis det personligt selv var mig, så ville jeg nok lige vente lidt tid med sex, men stadig snakke omkring det med ham. Hvis i så begge to gerne vil, så er det jo helt perfekt. Det skal gerne være sådan, at i begge to føler jer helt klar og gerne vil. Derfor syntes jeg at du skal snakke med ham, måske på et tidspunkt hvor det falder bedst ind. Måske kommer det også bare helt af sig selv - hvem ved?
Jeg håber alt kommer til at gå vel for dig og ham! Og håber hjerteligt at du kunne bruge mit råd xD

731

det er altid okay at snakke med ham om det men du skal gøre det helt klart for ham at det er ok at sige nej. jeg kan forstille mig for især drenge at det er svært at sige nej til tilbudet selvom de måske ikke er klar. et tip jeg har til dig der måske kan gøre jer mere klar, er at udforske hinandens kroppe inden i går i gang med den faktiske sex da det er et meget ømt punkt for de fleste og første gang kan godt blive noget juks hvis man ikke er klar. Min erfaring er bare (selvom det selvfølgelig ikke altid er tilfældet) er at desto hurtigere man går i gang med sexen desto større sansynligheden for at kærligheden ikke vokser men bliver kastet til side at personlig seksuel tilfredstillelse. og så går forholdende desværre hurtigt i stykker :( men lyt til digselv og lyt til dig kæreste :)

758

Næste gang du ser ham så når i kysser når i er alene så masser ham lidt i skridtet med din hånd og bid dig selv i læberne og kig ham i øjnene. Det vil være nok til at han vil give dig mere end bare sex. Hyg jer. Hvis han ikke viser sig faktisk er være den rigtige og du gerne vil opleve sex, så skriv til mig så finder vi ud af noget, hvis det er det du søger. (Mailadresse slettet af moderator...læs mere om reglerne for brug af forum her)

710

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program