Affære med min lærer..

forumspørgsmål

Affære med min lærer..

forumspørgsmål af
Anonyme pige
15 år
Oprettet 7 år 2 måneder siden

Hej, jeg er en pige på 15 år. Først vil jeg lige sige, at jeg på ingen måde er stolt over det jeg har jeg gang i, og jeg ved godt, at der forkert, men plz, læs videre her.. I sommers mødte jeg en virkelig sød fyr på stranden, som viste sig at være 19 år gammel, men alderen gjorde os ikke noget. Vi var sammen det meste af sommeren, og havde det rigtig godt sammen. (sex) Da jeg startede i skole igen (9.klasse), stoppede vi med at have kontakt, men her fra 5-6 måneder siden så jeg ham igen.. Vores dansklærer er lige gået på barsel, så vi havde fået at vide, at der skulle komme en ny lærer, men ingen vidste hvem. Det viste sig så at være min sommerflirt på 19.. Han var er i gang med at tage en læreuddannelse, så han har fået lov til at have vores klasse indtil vores rigtige dansklære kommer tilbage. Jeg blev lidt forskrækket da jeg så ham. Heldigvis ved ingen af mine veninder, hvem han er.. Selvfølgelig havde vi ham i sidste time, og jeg var den sidste der gik ud af klassen.. Han bad mig blive, og spurgte om jeg var okay med det, jeg sagde ja, og vi kyssede.. Nu er der gået måneder, og vi har flere gange haft sex inde i klasselokalet. Jeg ved ikke, om jeg skal føle, at det er forkert eftersom han på en måde er min ekskæreste.. ? Plz hjælp mig!

Kommentarer

Hej du :)
Jeg har aldrig rigtig selv oplevet sådan noget, men føler alligevel at jeg måske kan hjælpe dig. Jeg tænker at du virkelig skal føle efter nede i din mave, for føler du at det er forkert? Du spørger om du skal føle sådan, og jeg mener ikke at nogen kan sige hvad du skal føle. Husk altid at tænke på havd du selv tænker og føler. Jeg ved ikke så meget med regler og sådan, men er ret sikker på at man ikke må have et forhold til ens lærer, eller at det i hvert fald ikke er så godt. Jeg syntes at du skal snakke med ham om det, og så huske at lytte til dig selv!
Alt held og lykke fra mig :))
Håber du måske kunne bruge mit svar.

687

Jeg tænker at i ikke skulle have sex i klaselokalet da det kan blive opdaget. jeg tror vidst nok det er ulovligt for din lærer at være seksuelt sammen med dig, det skal du måske overveje. men hvis det er true love så kan jeg jo ikke bare sige du skal stoppe det, men det går ud over ham hvis det bliver opdaget, så må i overveje om det er det værd

639

Lol, bare lev livet. Systemet kan ikke blande sig i hvem du har sexuelt samværd med, om du så er elev, eller lære. Fuck it. Men at han så er 4 år ældre end dig, lyder nu lidt spøjst.

818

Siden du er under 16 og han er over 16 er det i forvejen ulovligt for jer at have sex så vidt jeg ved, og det er bestemt ikke en formildende omstændighed at han er din lærer!

Jeg synes ikke der er noget decideret galt i det I gør, men det undrer mig at han ikke tænker lidt mere over hvordan det kunne påvirke hans fremtid. Snak med ham om det.
Måske er det bedre at mødes uden for skolen, eller vente til han ikke længere er vikar og du er fyldt 16.

787

Eri: Den seksuelle lavalder er 15 år, så det er lovligt såfremt de begge selv vil.

Men det der er problemstillingen her er, at de begge mødtes før han blev vikar. Men ifølge loven må man ikke dyrke sex med sin lærer såfremt man ikke er fyldt 18 år.

Men jeg vil sige, at man skal mærke efter om det er det man vil. Hvis I havde det godt før, hvorfor så ikke fortsætte alligevel? Men det der med skole noget, ville jeg nok stoppe med! :)

767

Jeg havde selv noget med min lærer da jeg gik i folkeskolen. Det blev aldrig opdaget, og selvom vi ikke er sammen mere, så føler jeg stadig at jeg fik meget ud af det og ville ikke lave det om.

Du virker rigtig empatisk fordi du tænker over alt det der, jeg var nok mere "yolo" dengang og tænkte slet ikke over konsekvenser. Men selvom det er godt du er fornuftig, så skal du ikke bekymre dig så meget. Lev livet og vær dig selv, ha' det sjovt og nyd din ungdom. Han er den "voksne", så det må være op til ham at vurdere konsekvenserne.

810

Miranda: Jeg vil nu mene, at selvom han er den voksne, skal man ligeså meget selv tænke over, hvad man gør og hvorfor man gør det. For selvom det rent teoretisk mest nok vil gå udover ham, fordi han kan blive fyret. Men du har ligeså meget selv et ansvar for dine handlinger, som han har. For kan man i virkeligheden leve med, at læreren bliver fyret pga forholdet imellem jer?!

794

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program