Så har han da gloet på min røv igos?

forumspørgsmål

Så har han da gloet på min røv igos?

forumspørgsmål af
Laura
14 år
Oprettet 6 år 4 måneder siden

Okay okay hjælp mig lige.
Vi havde en vikar fordi vores lærer var syg, vi havde lige været oppe og hente nogle computere, hvor han så gik bag mig og mine veninder, jeg havde de der slim trompet bukser på fra ginatrico, hvis i ved.
Men så da vi havde fået lånt en computer, satte vi ogs ud på en bænk. Så kom han så ud til ogs for st kigge til ogs, så sad jeg lige og spillede hay Day, shhaha, men så sagde han “Lau lig lige din telefon ned i din lomme, nårh nej du har jo ingen lomme i dine bukser..”
Så er vi da fkn enige om han kiggede på min røv hahah, han kalder mig ogs for kæle navne, som feks Lauramus, Lau og Lauritz, Omg DØØR Hahahahah

Kommentarer

For mig lyder det lidt som om du er blevet en smugle forelsket i ham og så begynder tankerne ellers bare at køre på fuld skrue. Der er slet ikke noget unormalt i, at blive forelsket i en lære, eller andre ældre fyre for den sags skyld, så længe der ikke sker noget seksuelt eller andet mellem jer selvfølgelig. Jeg havde da selv nogle lærer jeg var lidt forelsket i da jeg var på din alder.

Tvivler dov stærkt på, at han kigger på din røv og kælenavne som du nævner virker helt harmløse. Jeg havde en lære hele klassen syntes var super nice. Han havde også kælenavne til både pigerne og drengene. Det skal du nok ikke ligge for meget i, han kan nok bare godt lide at være venner med jer og kælenavne er en let ting for en lære, at få klassen til at syntes bedre om ham.

551

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program