Problem med forældre om at få en kæreste

forumspørgsmål

Problem med forældre om at få en kæreste

forumspørgsmål af
Dreng - Valby
16 år
Oprettet 8 måneder 3 uger siden

Hej cyberhouse, jeg vil virkelig have hjælp. mine forældre blev gift som ung da de var 19 de brugt tid på andet end skole og derfor fik de ikke uddanelse. nu når det kommer til mig så spurgte jeg engang om jeg må de sagd enes ikke før jeg er færdig uddannet og før jeg er blevet sådan 24 fordi det er gennemsnits alder folk bliver gift eller kommer sammen. Så mener at jeg må ikke og har altid skjult det for dem hvergang. har aldrig fortalt det. tænker nogen gange hvis jeg får en igen vil jeg prøve at sige det men er bange for de siger nej du må ikk, du slår op nu og hvad er det for noget. Og min bror er 3 år ældre og han har heller aldrig sagt noget før men jeg ved at han også har haft en eller flere. og det vil måske give mere mening hvis jeg siger at jeg er muslim. vil gerne have en kæreste og fortælle mine forældre det så jeg ikke skal holde alt hemmeligt hos dem og på de sociale medier, vil gerne være åbent og offentligt. vil ikke lyve for mine forældre hele tiden!

Kommentarer

Jeg er godt nok ked af at du skal gå igennem det. Det er ikke fair at dine forældre har det sådan fordi der er mange som har kærester og får en uddannelse. Jeg tror faktisk bare, at de skyder skylden på deres egen dovenskab som unge på det, at de var kærester som var i vejen. Hvis du virkelig ikke synes at det er muligt at tale dine forældre til fornuft så synes jeg du skal snakke med din lærer eller studievejleder (hvadend du har af muligheder) og bede dem om råd til at håndtere at dine forældre kontrollerer dig på en uretfærdig måde.

20

Bare prøv at fortælle dem du gerne vil have en, og se hvad de siger til det. Du siger nemulig du ikke helt har prøvet at sige det før.

16

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2017 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Insafe- & Daphne program