Pigen jeg kan lide er røget på hospitalet - og det er slemt!

forumspørgsmål

Pigen jeg kan lide er røget på hospitalet - og det er slemt!

forumspørgsmål af
Anonym
Oprettet 11 år 9 måneder siden

Hey...

Det står sådan til, at jeg er faldet hårdt for en pige her den sidste måneds tid. Vi har skrevet en del sammen, og føler at hun også begynder at kunne lide mig! :)

MEN her sidste uge blev hun smidt på hospitalet! Jeg vidste det ikke før i dag, da hun bare har sagt, at hun havde influenza... men det er meget være! Hun er kommet ind fordi hun "spiser for lidt"!!... :-/ Hun har ikke sagt noget til mig endnu, da hun nok ikke er så stolt over det, men hun bliver ved med at skrive som om der ikke var noget galt.

Jeg har det lidt undrligt nu hvor jeg ved hvad der sker... og kan mærke, at det begynder at blive svært at skrive med hende, da vi jo ikke kender hinanden så godt, og dermed ikke har så mange emner at snakke om... Jeg føler selv, at det næste naturlige skridt ville være at snakke rigtigt sammen, men det er ikke rigtigt en mulighed lige nu...

Jeg ved ikke helt hvad jeg skal gøre! Jeg ville gerne hjælpe hende så meget jeg nu kan!.. men der er nok ikke så meget jeg selv kan gøre... især ikke, når vi ikke kender hinanden bedre. :( Jeg ville selvfølgelig forsætte med at skrive med hende, men er bagefor at det begynder at blive lidt svært...

Så er der nogen, som har et råd til hvad jeg kan gøre!? Både for at hjælpe hende og for at holde kontakten vedlige? 

Kommentarer

 Hej, Du. :) 

Jeg håber lidt jeg kan hjælpe dig, med dit problem. :) 

Jeg tror det bedste du kan gøre for hende er måske, at være der for hende. :) Spørge hende om du må komme på besøg, så i måske kan snakke sammen. Så bare lad hende fortælle det hun vil, lad være med, at sprøge vildt meget ind til det, hvis hun ikke vil snakke om det. :) Bare vis du er der for hende, hvis hun har brug for det. :)

Lad være med, at presse på. Bare stille og roligt. :) Og behandle hende frem for alt som du ville behandle ALLE andre, hun er et menneske, selvom hun har det problem, men altså alle mennesker har nogle problemer i deres liv, som vi skal have styr på, og så er det rigtig godt, at have nogle gode venner, eller måske en kæreste, at snakke med om det. :) 

Jeg håber jeg har kunnet hjælpe dig lidt, eller måske bare har givet dig noget inspiration til hvordan du kan gøre, men husk, være dig selv, for det lyder jo til, at du er en kanon flink fyr, og du virkelig kan lide den pige. :) Og du vil gøre rigtig meget for hende, :)  
 

362

Tak, det hjalp det i hver faldt lidt, og lyder rigtigt fornuftigt. :)

Jeg vil da også besøge hende hver dag hvis det var! .. det er bare lidt svært, at besøge hende, når hun ikke har fortalt mig det endnu.. :/ Jeg bebragter hende slet ikke, for hun er sikker bange for, at jeg ville droppe hende, hvis jeg viste det, men tror dog også, at jeg får det at vide af hende på et tidspunkt. :)

Men nu må vi se ad... synes ikke der er så meget jeg kan gøre lige nu, selvom jeg rigtigt gerne vil! 

 

Håber bare hun kan kommer ud af det helskindet og at vi stadig har god kontakt til den tid... :/

355

Hej.

Jeg synes det er fedt du skriver ind, altså hvis hun har problemer med at spise, så er det godt at hun er kommet på sygehuset, du kan spørge hende, om det er rigtig hun er kommet på sygehuset, fordi du er bekymret, så kan hun sige ja det er det. Så kan du spørge hende om du ikke må komme og besøge hende, for når man er på sygehuset, så føler man sig nok lidt ensom, fordi man ikke er sammen med dem, som man plejer. det skader jo ikke at spørge, bare du er ærlig. Siger til hende at du stadig gerne vil bygge på noget med hende, og at du tænker meget, og gerne vil hjælpe hende, så er jeg sikker på at hun bliver glad..

Smil Felicia

395

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2017 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Insafe- & Daphne program