Jeg er dum. Men hvor dum?

forumspørgsmål

Jeg er dum. Men hvor dum?

forumspørgsmål af
Anonym
Oprettet 10 år 6 måneder siden

Her kommer en go' historie om en pige jeg har prøvet at scorer i 2 år nu, så læn jeg godt tilbage, og nyd en go' cig'.. og ja, her er skrevet virkelig meget, men please giv jer selv tid til at læse det hele igennem, og så vær venlig at kommenter på hvad jeg burde gører, eller om det bare ikke er muligt?

 

Jeg er en dreng på 18 år, og jeg har så i 2år prøvet at scorer den lille frækkert som jeg bare ikke kan få ud af hovedet lige siden jeg mødte hende.

Jeg mødte hende til min fest, hvor jeg holdte åben hus, mens mine forældre var på ferie, og der kom lidt over 200 mennesker, og jeg kendte kun... ja, 10 styks xD. Jeg havde pisse travlt med konstant at sku tører op for idioter der konstant skulle spilde. I det jeg skulle ud og have en ny klud ude i køkkenet, falder jeg over en der åbenbart havde lagt sig til at sove nede på gulvet, hvor jeg så selv spilder min egen øl ud på fremtidige drømmepige. Hun skreg som en sindsyg "OH MY GOD, HVAD FANDEN LAVER DU DIN IDIOT", og jeg tumler stadig rundt nede på gulvet, og har ikke lyst til at kigge op, så har hun tager så fat i mit øre og drejer så mit hoved så jeg ser på hende.

Den øl, havde ramt lige i plet, for man ku se hendes nipples (fedt at det var en hvid T-shirt). Jeg var helt målløs.... Det var vildt akavet, og hun blev bare ved med at sige, hvad fanden hun skulle gøre nu. Jeg sagde så pisse flabbet, at jeg kunne give hende et kys som undskyldning, og pisse fedt at hun så begyndte at grine ;). Jeg fik fattelsen tilbage, og sagde så at hun kunne få en tør shirt fra min søsters værelse. Vi gik derop, og jeg viste hende hvad hun ku ta, og jeg undskyldte, og hun var helt rolig igen... Så begyndte vi jo så at snakke, og hun sagde at hun havde lyst til at finde ham der holdte festen, og sige hvor fedt det er han tør at holde sådan noget. Jeg grinte så, forklarede, og vi endte med at snakke i 3 timers tid på min søsters værelse.

Hendes veninder ville tage hjem så vi blev afbrudt. Hun sagde farvel med et kram, og det var så det.....

Jeg har så skrevet med hende siden, og møder hende stadig vildt meget - men kun til fester, småfester, hyggeaftner osv. hvor vi så igen bare snakker om hvadsomhelst, og det er altid mega grinern... Vi kan virkelig bare hinanden så godt, så jeg forstår viiiirkelig ikke HVORFOR der intet sker. Vi har kun kysset 1 gang, og det var KUN fordi at en af hendes gamle veninder virkelig bare svinede hende til for sindsygt med at hun stadig var jomfru, og at der ingen der kunne finde på være sammen med sådan en narrefisse som hende... der trådte jeg så til og sagde "Heeeyy skat" kyssede hende, og så gik den sure kælling og min drømmepige blev ellevild med hvor nice jeg var fordi jeg gjorde det, og så krammede vi, og så snakkede vi bare...

Hun kan godt gå rundt, og kysse og flirte med andre... men ikke mig. Jeg har selv ikke lyst til at scorer andre, fordi jeg kun kan tænke på hende. Hun har selv sagt at hun er jomfru, og så desperat bare vil have det overstået så hurtigt som muligt, og hun har konstant igen med alle mulige forskellige fyrer, som hun så alligevel ender med at hadde.

Jeg har selv været sammen med 3 piger inden jeg mødte hende, men ligesiden har jeg ikke kunne tænke på andre end hende. Jeg har jo lyst til at sige til hende hvad jeg føler for hende, men jeg kan helt seriøst slet ikke få mig selv til at sige det, fordi det passer bare aldrig ind i det vi sidder og laver.

Jeg har prøvet at få hende med i biografen, hjem til mig osv, men af en eller anden grund, så kan hun bare ikke.

Jeg er blevet venner med alle hendes veninder som jeg så også snakker med, og nogle har så sagt, at jeg virkelig kikker meget på hende. Så har sagt til få af hendes veninde at jeg virkelig elsker hende... Og det er så gået i rygter hos mange, og hun har også selv fået det afvide.. Men har ikke reageret på det.

Jeg har det som om..... at det måske er min bedste ven jeg skal scorer. Og jeg tror måske det også er sådan hun har det og derfor ikke vil prøve på noget. Vi har det jo pisse godt sammen, og jeg elsker at være sammen med hende, idet at vi bare virkelig hygger for sygt...

... efter 2 år, har jeg nu sagt jeg elsker hende, og jeg har INGEN ide om hvordan i al verden at det kunne gå så forfærdeligt galt...

Vi havde siddet og snakket og grint alene ude i haven hos en ven hvor der blev holdt grilfest. Jeg sagde så endelig til hende, i det vi snakkede om hvor dejlig det var vi kunne fortælle hinanden alt "Jeg har faktisk en hemmelighed, jeg aldrig har fortalt dig... og jeg har brændt for at fortælle dig den i så forfærdetlig lang tid, men jeg har aldrig nogensinde kunne få migselv til at sige det... Men here it goes. Jeg elsker dig Camila, Jeg elsker dig så forbandet meget. Hver gang jeg ser dig.... bliver altid så varm om hjertet, og når jeg hører din latter, kan jeg simpelt ikke lade vær med at få et kæmpe smil på, og selv grine med. Du er så skøn. Jeg elsker dine smilehuler, de nuttede krøller som du får når du ikke har glattet dit hår, Din underlige musiksmag..." Og her begynder jeg så at græde. "Jeg fatter virkelig ikke at jeg endelig fik sagt det.".. Til min overaskelse, sidder hun bare helt stile med åben mund... endelig efter 30 sekunders pinlig tavshed siger hun "det rart at få at vide at man er elsket, så får man det altid selv bedre...." Jeg blev vildt overrasket over hun virkelig ikke havde mere at sige, og så spørger hun "Skal vi ikke gå over til de andre?" "Erh.. jeg bliver sku lidt her." "Hvorfor? Lad nu vær at være nedern" "Hørte du overhoved hvad jeg sagde? Jeg har brugt så lang tid på at mande mig op for at kunne sige det ansigt til ansigt til dig" "Jamen jeg går over til de andre" "okay..." "Krølle gå nu med for helved" "Nej jeg gider ej.... fuck man, hvad er det her for noget lort" "Hvad mener du?" "Jamen hvordan i helved kan du tage det sådan. Du vidste godt i forvejen hvor meget jeg holder af dig. Hvorfor skal du ignorere det hele tiden?" ... Så begyndte hun at græde, og råbte op om alt muligt med hun havde problemer derhjemme, ikke kunne døje sin nye klasse i skolen, og at hun slet ikke kan finde hoved og hale i øjeblikket. Og så tog hun hjem lige med det samme. Efterlod mig der, i kæmpe tvivl.

Jeg har skrevet beskeder til hende med, om hun var okay. Hendes svar på ALLE mine beskeder er, og er stadig "Jeg kender dig ikke. Jeg tror du skriver til det forkerte nummer". ........??? HVAD?

det er 2 uger siden det skete. Jeg har lige været til fest med hende igen, og af en eller anden grund lader hun som om vi aldrig har snakket om det... gjorde jeg så også, og vi fik en god aften........ Men sådan her kan jeg ikke blive ved.

Jeg føler mig..... jeg ved det ikke. Jeg har grædt så meget over det her.....

 

 

 

 

 

 

 

 

Kommentarer

Jeg kan åbenbart ikke slette min besked selv, så hvis nogen med magt til at slette, vær sød at slette min besked, siden mit dilema hvis ikke er egnet til det her sted.

345

Hold op det er da egnet, folk har åbenbart ikke tid til at læse hvad du skriver, men jeg  har læst det og det er en sygt sørgelig fortælling. jeg bliver helt i underligt humør af det!!

 

Jeg har virkelig tænkt over det, og det er fandme mærkeligt.

Måske skræmmer du hende på en eller anden måde?

Jeg kan selv blive skræmt af en fyr, hvis han er vild med mig og jeg ikke er vild med ham?

Kan ikke helt forklare det, men det kan virke for overvældende. Men at hun lukker af på den måde, DET forstår jeg ikke?

Men hvis hun virkelig lukker heeeeelt af på den måde der, er der sgu nok ikke meget at gøre. Du kan tage vrieklig fat i hende, når du møder hende, og spørge hvad fanden der sker?!

Hvis hun stadig lader som ingenting, er det nok noget du må glemme. Eller prøv at snak med nogle af hendes veninder om det, så du ved bare et eller andet, for det vigtigt man ikke lever i total uvished, for så kan man ikke bearbejde det ordentligt. De eneste råd jeg har. ved det ikke er meget værd..

Nogen gange, er det vist bare "meant to be" at tingene skal ende sådan..

Men prøv at hiv fat i hende.

D.(; 17 år.. (:

424

D. jeg takker for dit svar

Jeg husker jeg har skrevet herinde, og ved ikke om det er til nogen interesse, men mit problem er løst :) - sket følgende

Det har så taget mig 5 måneder at 'hive' fat i hende. Jeg har sagt; at jeg stadig elsker hende, men jeg kan tydeligt mærke at du nok ikke føler helt det samme for mig. Jeg vil selfølgelig blive ked af det, men jeg vil da respecterer hvis du vil sige det til mig, istedet for at vende en kold skulder til hver gang.

Hun siger så;  at hun føler en masse for mig.. (hun får tårer i øjnene), elsker mit selskab så meget, at det ofte er den eneste grund til hun overhoved gider tage nogen steder hen, fordi jeg er altid har været så godhjertet, og altid har taget så godt om hende, respecteret hende, og vil altid gører alt for at gører hende i det bedste humør. Jeg er noget hun altid har ville have. En sand ven.

Hun er lige ved at bryde sammen i gråd, så skynder mig at holde om hende...

Hun siger så; Jeg har tænkt på os 2 krøl, og elsker også dig, men jeg har ikke brug for en kæreste nu lige nu... jeg har bare brug for en ven...

Jeg holder om hende, og vi siger ikke et ord i laaang tid.

 

Jeg har fået ud hendes bedste veninde, at hun åbenbart har mange problemer derhjemme, med forældre der altid har drukket. Så jeg kan forstå at hun har lidt traumaer over noget forsømmelse derhjemme. Så jeg forstår godt hvad det er hun har sagt til mig. Jeg forholder mit venskab til hende tætterer end før, og vil bare lade alt falde naturligt til fra nu, så hun kan tage alt den tid det tager hende - hun er det hele værd :)

 

363

Det er jeg rigtig glad for at høre. ja, det er som regel det besværlige, der er alt værd.

Synes det er fedt, du har sådan en pige i dit liv. det kan gøre så ondt men det er sådan nogle mennesker, der får en til at føle sig i live! Måske blir hun klar til mere en dag. Jeg håber for dig, du får hvad du ønsker fra din  special girl (;

411

jeg synes da var mange bande ord og hvad betyder scorer hvad

314

i starten tænkte jeg at det var en historie men så så jeg at det var rigtigt. så blev jeg helt trist men så så jeg den hemmelige slutning i kommentar feltet.

231

hej jeg hedder hej

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2017 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Insafe- & Daphne program