Ornani

forumspørgsmål

Ornani

forumspørgsmål af
Anonym
13 år
Oprettet 6 måneder 2 uger siden

Hey har i nogle tips til mere spændende Ornani? Har prøvet at give finger men det virker lidt kedeligt i længden. Håber at i har lidt støre erfaring,

Kommentarer

Som vist hedder onani. Jeg er 15, men bestemt ikke ekspert på området. Men udover fingrene bruger jeg selv bruseren - det er vist meget almindeligt. Nogen gange når jeg er i bad tar jeg bruseren ned fra væggen og bruser mig mellem benene og i numsen til jeg kommer. Det er en nem måde at komme på.

Så er jeg også begyndt at "kneppe" en pude eller min dyne. Det var lidt svært i starten og det lykkedes da heller ikke for mig, men nu tror jeg jeg har fundet teknikken. Altså jeg rider en stor pude eller klemmer sammen om min dyne. fordelen ved det er at man kan forestille sig man knepper og rulle rundt og rigtig give los.

Jeg har hørt om piger der også stikker noget op og det skulle være godt. Hårbørste, gulerod, skoleagurk, sterinlys eller noget andet. Jeg har dog aldrig selv prøvet så ved ikke om det virker.

Håber du kan bruge mine forslag. Knus.

Du kan stort set prøve med alting, men hvis du har lyst kan du også prøve at stikke noget op i røven da det også er et følsomt sted med en tusch eller noget ligende

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2017 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Insafe- & Daphne program