Nye venner! Hvor?

forumspørgsmål

Nye venner! Hvor?

forumspørgsmål af
Nana
Oprettet 9 år 2 dage siden

Hej,

jeg er en pige på 15 år, som har et lille problem...Jeg mangler altså venner! Jeg kender ikke ret mange, egentlig kun dem fra skolen og der har jeg kun 7 venner som jeg kan tale "rigtigt" med. Jeg kan sagtens tale med andre har godt nok et lille problem med rødmen! På et tidspunkt kunne det da også være dejligt at møde en sød dreng...Men hvad kan jeg gøre for at møde andre unge??

Hilsen Nana

Kommentarer

 hvist du vil kunne vi skrive lidt sammen går osse i 7 klasse.vh.

196

 Nu hvor det er sommerferie, kunne du jo tage til stranden med en af dine venner, også kunne i komme i snak med nogen fra stranden, eller du kunne tage på camping med din familie og få nogen venner der.. der mange muligheder :)

229

hej jeg vil da godt skrive med dig jeg er en pige på 14år som også magler venner, jeg har ikke så menge det er kun  dem fra skolen og så er der to fra hip hop jeg snakker med, jeg har ikke rgtig nogle drenge venner og kunne rigtig godt tænke mig lige som dig at få en sød kæreste p ået tidspunkt:-)

jeg vil meget gerne skrive med dig hvis du altså har lyst(=

hilsen Ditte

210

Hej

ville lige sige, at i ikke må give hinanden jeres mail,facebook osv her inden. for Man skal være anonym ..

Jeg synes du skal oprette en bruger på Girltalk.dk, der kan du få nogle venner inden, måske du kunne det ? Men i må meget gerne skrive sammen her inden i debatten, men i må ikke oplyse hvem i rigtige er

og så vil jeg lige sige at, 7 venner er mange. Der er blevet lavet en bog, hvor der står at man ca har mellem 0 til 3 venner.. så du har da nogle

Håber du finder nogen nye venner

Kram Felicia.

232

 Hej Nana,

Har du overvejet at bruge nettet til at få kontakt til nye mennesker?
Eller at starte til en sport?

Håber at du har fået lidt hul på dit problem siden du postede dit spørgsmål - kan se det er virkelig lang tid siden! Jeg er blot lidt tilfældigt kommet forbi.

196

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2017 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Insafe- & Daphne program